tiistai 9. tammikuuta 2018

Husqvarna r 216 awd

Husqvarna Rider R 2AWD. Nelivetoisessa Rider -leikkurissa helppokäyttöisyys ja erinomainen käsiteltävyys yhdistyvät tehoon ja suorituskykyyn. Voimakas V2-moottori varmistaa mukavan . Voit valita leikkuutavaksi bioclip leikkuun ( allesilppuava) tai ulospuhaltavan. Takarunko-ohjauksen ansiosta . Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Malliston myydyin neliveto ruohonleikkuri ympärivuotiseen käyttöön.


W, Hydrostaattinen voimansiirto. Nivelpiste on kampiakselin kohdalla ja vain vaihteisto ja taka-akseli kääntyvät. Myyntihinta alennuksen kanssa. Rider-etuleikkuri (ilman leikkuulaitetta).


Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä . AWD varmistaa pidon ja . Jos et löytänyt etsimääsi osaa ota yhteyttä . Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Uusi 2Rider on varustettu 94cm Combi-leikkuulaitteella. PS Kawasaki V-Twin Power Mo. Nelivetoinen Rider ajoleukkurilla voidaan varustaa tai 1cm:n levyisellä, ensiluokkaisen leikkuutuloksen takaavalla . Edessä olevalla leikkuulaitteella ja.


Husqvarna r 216 awd

Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. VIERWIELAANGEDREVEN ! Price match promise and next day delivery. It features all-wheel-drive, . Samaa slogania on kävelly vastaan husqvarnan budjettimalleissa jotka kannattaa jättää. Entinen oli rider huski, joka aina jokapaikassa kiinni.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Ikmēneša maksājums 170. Siisti ,ollut vähäisellä käytöllä. Pöytä kääntyy huoltoasentoon.


Husqvarna r 216 awd

Brikkarin hv Painevoitelu . All Wheel Drive rider met optioneel 94cm of 103cm Combi maaidek, dat eersteklas BioClip en achteruitworp . We offer great deals to customers North and . Ook voor ondersteuning en handleiding . Nieuw model cilinder motor. You will find them easy to use with superior .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit