keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Stihl ms 170

Kätevä alkaen malli mm. Helppo käyttää yhdistelmäkatkaisimen avulla, taloudellinen 2-MIX moottori. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Kevyt moottorisaha yleiskäyttöön. Kolme vuotta sahattu merkillä, mutta nyt taitaa olla lopussa pikku vian vuoksi.


Stihl ms 170

Purettu niin pitkälle . Suomen suosituin mökkisaha! Vahva ja perinteinen moottorisaha ilman turhia herkkuja. Stihl MS 1Moottorisaha. Rahoitustarjous vain meiltä: Jopa 60kk . Hyvin pärisee vieläkin.


Lisäksi on MS 2ja . Soveltuu erinomaisesti polttopuiden sahaukseen ja rakennustöihin. Parhaat tarjoukset verkkokaupasta. Lue arvostelu ja jaa kokemuksia. Todellista laatua pikkurahalla!


Stihl ms 170

Eli epäilen että öljyletku on rikki kun tulee öljyreiästä ilmakuplia ja öljyä silloin tällöin. Suunnittelin jo letkun vaihtoa ja näyttää että ainakin . Polttoaine ja öljykorkit. Sylinterikittin ja männän.


Kompakti, vankka kW moottorisaha 2-MIX moottorilla ! Taloudellinen 2-MIX -moottori. Ideal for domestic users. Two Stroke Engine Oil - HP. Vision Safety Glasses. You Save ‎: ‎₹ 501.


Stihl ms 170

STIHL Functional Chaps. Säiliön tilavuus l, 25. See how it compares to the best chainsaws. A lightweight chainsaw designed for woodcutting tasks around the home. Vertaa tuotteita helposti netissä VERTAA.


FI stihl ms 1-sivustolla. Tule sivustollemme ja löydä edullisimmat, toimivimmat ja parhaimmat tuotteet. Compact, lightweight with just the right amount of . Tarjous: 1€ (ovh 2€) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit