tiistai 24. tammikuuta 2017

Stihl ms 170 varaosat

Stihl ms 170 varaosat

Alkuperäinen varaosa myös aina sopii varmasti paikalleen ja toimii kuten on tarkoitettu. Tarjoamme lisäksi kattavasti varaosat , joista kannattaa tiedustella suoraan myymälästämme tai varaosamaailmastamme. HUSQVARNA 4II MOOTTORISAHA 13.


STIHL MS 500i W moottorisaha UUTUUS. Polttoaineletkut ja tankkivarusteet. MS1, MS18 MS280C 2. Osat Mäntä Sylinteri Farmerte. Suomen suosituin mökkisaha!


Vahva ja perinteinen moottorisaha ilman turhia herkkuja. Rahoitustarjous vain meiltä: Jopa 60kk . Normaali hinta: 22€. Erikoishinta: 19€. Metsä-, piha- ja puutarhakoneiden tukku- ja vähittäisliike.


MS 1C-E-thumbnail. Saatavuus: Varastossa. Oregon laippa mm. Kätevä pieni saha polttopuiden sahaukseen. Muut varaosat ja tarvikkeet Sopii putkimalliseen tavaratelineeseen.


Tuote on noudettava liikkeestä. Stihl moottorisaha ms 1Vm. Husqvarna varaosat ja . Myymälässämme on esillä laaja valikoima STIHL-laitteita. Saksalaista laatua jo yli vuoden ajan! Belgialaisen Eurogardenin laadukas varaosa.


Stihl ms 170 varaosat

Ota yhteyttä LIIKE Lappeenranta › Kärkipyörä. Moottori-ja oksasahat. Onko kellään varaosa stihliä tai mistä voisi tilata laipan kiinnike pultit,. Pakollisia ovat: Nimi , Osoite , Sähköposti , Puhelin. Toimitus muodot: Postiennakko , Ennakko Tilinsiirto.


Osaako kuka kertoa mikä iski stihliin kun ei kestä kaasua. TÄMÄ SAHAMALLI ON MYYTY LOPPUUN. Aika vaihtaa moottorisahan teräketju? Hanki mukaan myös teräketjuöljy, jolla pidät terän kunnossa pidempään.


Stihl ms 170 varaosat

Meiltä laadukkaat teräketjut ja laipat. Mites noi hussen,stihlin yms halvimmat n:200e laitteet ajavat asiansa. Mielessä lähinnä ollut:hussen 135.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit