keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Stiga lisävarusteet

Stiga lisävarusteet

A:lle tai kolmansille osapuolille, muistaaksemme kirjautumistietosi, kerätäksemme tilastoja sivuston . Valikoimiimme kuuluvat mopot, perämoottorit, ruohonleikkurit, . Sea-Doo vesijetin ostajalle 300€ lisävarusteita kaupan päälle 28. Lumilinkojen lisävarusteet. Ruohonleikkureiden varaosat, Hammashihnat, terälaput, kiilahihnat, teräakselit ym. STIGA RUNKOPAINOT 2XKG PARK.


Tilaa lisävarusteet yhdessä uuden leikkurisi kanssa tai erikseen aina edullisesti ja. Piikkiketjupari 16x7. Stigan banneri musta 2x cm. Tällä hetkellä tuote ei tilattavissa.


Tuote lisätty ostoskoriin: Jatka ostoksia Siirry kassalle . Järjestys: Alkuperäinen. Siemen ja Kone on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo vuotta. Vaihtamalla lisävarusteita voit muuttaa sen nopeasti lumilingoksi, suolanlevittimeksi, . Villa ja Villan lisävarusteet. Combi-leikkuulaitteet. Laaja valikoima lisävarusteita.


Houkuttelevia tarjouksia . Lisävarusteina vetokoukku, puskuri ja lumilevy. Leikkuulaitteen leveys 98 . Puutarhatraktoreita voi käyttää myös muuhun kuin ruohonleikkuuseen, niihin on saatavilla lisävarusteina mm. Vertaa tarvitsemaasi osaa kuvasta varaosanumeroon ja nimeen. LISÄVARUSTEILLA JATKAT LAITTEEN KÄYTÖN YMPÄRIVUOTI. Työleveys 51cm, heittää lumen 6m, ruuvin-halkaisija 15cm, heittotovi.


Kompakti etuleikkuri. Pienkone varaosat moneen merkkiin, tarvikkeita unohtamatta. Vetokoukku lisävarusteena. Clen kuumavesipainepesuri. Mosquito Magnet hyttysansa.


Stiga lisävarusteet

Olet täällä: Etusivu. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tukeva Pro-kärry galvanoitua terästä. Takana irroitettava perälauta.


Suuri kippauskulma helpottaa tyhjentämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit