keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Myytävät työkoneet

Myytävät työkoneet

Osta, myy tai vuokraa käytetyt muut edullisesti. Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta muut. Tutustu ja löydä omasi! Työkoneet ja työstökoneet. Vuokrataan: Paljuvaunu alk.


Myytävät työkoneet

Markkinoiden laajin valikoima käytettyjä maarakennuskoneita, maatalouskoneita, kuljetuskalustoa, materiaalinkäsittelylaitteita ja metsäkoneita yhdessä . Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Hanki koneet ja laitteet edullisesti Nettimarkkina. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Realisoimme tavaraa aika ajoin myös Huutokaupat.


Juuri nyt ei huutokaupattavaa. Henkilönostimet - Hinattavat (3). Metallin myytävät työkoneet. Tuotteet myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset tarjoukset yhteystietoineen osoitteeseen: seppo.


Mitalift myy kunnostettuja ja tarkistettuja työkoneita Mynämäellä. Päivitämme tänne sivuille työkoneet sitä mukaa, kun ne tulevat myyntiin. Teemme myös vaihtokauppaa ja otamme vanhan koneesi vaihdossa. Ari-Pekka Koivisto Puh. Olemme ainoa puuntyöstökoneita maahantuova ja myyvä yritys joka kunnostaa täydellisesti käytetyt koneet ennen asiakkaalle lähettämistä.


Menestyksemme vaihtokonekauppiaana perustuu luottamukseen: takaamme asiakkaille toimivat ja huolletut koneet sekä kattavan ja asiantuntevan tuen . Myydään työkoneet aakkosjärjestyksessä. Autoliikkeiden käytetyt , vaihtoautot. Vaihtokonehallista Kauhajoella löydät koko ajan vaihtuvan, laajan valikoiman käytettyjä trukkeja, traktoreita ja nostimia. Konehuolto Hannu Hoppulalta saat uudet ja käytetyt pienkoneet hyvään hintaan. Kaikki meille myyntiin tulevat käytetyt koneet ovat hyväkuntoisia ja huollettuja.


Traktorit, työkoneet , maatalouskoneet, kiinteistö- ja tienhoitokoneet saat asiantuntevalla palvelulla Turun Konekeskuksesta, palvelemme eri toimipisteillämme . Ojala Machine Oy on erikoistunut maarakennuskoneiden - ja raskaankaluston konekauppaan. Katso vaihtokoneet sivuiltamme! Vakaa maansiirtokonealan ammattilainen. Löydät valikoimistamme esim. Ferrisin, Smithcon, Vertin sekä Isekin ympäristönhoitokoneet ja kiinteistönhuoltokoneet.


Meiltä myös varaosat ja huolto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit