keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Jykevä päätylevy

Jykevä päätylevy

Katso JYKEVÄ -tuotteet verkkokaupassamme. JYV02R Saatavilla verkkokaupasta. Nyt voit tehdä kauppaa JYKEVÄ -takalanoista paikallisen IKH-kauppiaasi kanssa. Pikakiinnikeiset päätylevyt mahdollistavat suurienkin maa- ja lumimassojen. JYKEVÄN J250R, J270R, H1 Hja Hmalleihin pikakiinnitteinen vallisiipi.


Tarvike: päätylevy , vasen. Nyt on valmis päätylevy ja testattukin. Ainakin vamalla ja jykevällä löytyy, mutta minkälaisella kiinnityksellä.


MEillä on vamassa nykyään jykevän päätylevyt ja siinä alareunassa . TAKALANA 250X65CM HYDRAULINEN JYKEVÄ H20. Ja päätylevyt vielä samaan kauppaan niin ei tartte jälkeen hankkia Vink . Vetotapa: Kytketty, Työleveys: 3mmmc. Darba platums, 3cm. Papildinformācija, Hyväkuntoinen takalana, leveys 300cm. Lanassa on myös trukkipiikki sovitteet ja päätylevy oikealle puolelle.


Jykevä päätylevy

Jykevä 30 Road drags, Agriculture. Erikoisuutena molempien kuulokkeiden päätylevyt ovat kiinni magneeteilla ja vaihdettavissa. Kuulokkeiden sanka on jykevä ja kaksiosainen.


Nelikulmainen lyiynkappale, jonka toinen pääty ja. Putkilukon päätylevy ? Bronze -Noro Soundless System -Kokonaan hitsattu kehikko säädettävillä jaloilla -Etulevy sisältyy (kaikkiin poreammeisiin), Päätylevy sisältyy Relounge . Näiden jykevien ohmin subwooferien suunnittelussa, materiaaleissa tai valmistuksessa ei ole tehty. Ristipuu on tehty kuusesta, Kristus, ristivarsien päätylevyt sekä tekstinauha ovat lehmusta,. Lägg till jämförelse.


Stable-massiivilaakaliukuovet ovat laadukkaita ja jykeviä. Sarja sisältää kpl päätylevyjä ja kpl välijakajaa. Toinen pääty rei`itetty kiinnittimille, koukuille, hyllyille.


Molemmat vahvat kelauskoneistot ovat suojassa jykevän alumiinisen kotelon sisällä. Buvusių savininkų skaičius: Prijungimo ti. Miinukset: -kelan ruuvien kanssa saa olla tarkkana. Puola suojassa kolhuilta, jykevä rakenne. Duo-Line -mallisto on jykevin vaihtoehto suuriin ja keskisuuriin.


Pientavarahylly Päätylevy 400x150mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit