maanantai 13. huhtikuuta 2015

Volvo fh taukoilmastointi

Ohjaamon ilmastointi ei edellytä, että moottori on käynnissä. Paljon tilaa ja säilytystilaa, mukava. Volvo FH :n ohjaamo on suunniteltu parantamaan mukavuutta. Ilmanlaaduntunnistimella varustettu automaatti- ilmastointi. Taukoilmastointi paketti SP9Lisävarusteet sis.


Volvo fh taukoilmastointi

Höyrystin,kompressori ja asennuskehys kompressorille Volvo FH4. FH Lähettäjä (keneltä) 08. Ilmastointilaitteen suodatin VL FH. Nyt myynnissä kuorma-autot Volvo fh- Kuopio, Pohjois-Savo.


Työhön sisältyy kylmäaineen tyhjennys ja täyttö, ilmastointijärjestelmän. Haussa käytetty Volvo fh kuorma-autot? Ota yhteyttä suoraan Volvo fh kuorma- autot -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. We deliver all over the world.


Volvo fh taukoilmastointi

Get advice from professionals . Categories Navigation Menu. Puuttuu: taukoilmastointi Volvon kuorma-auton hallintalaitteita - vanhemman polven FMX. Käyn läpi ohjaamossa olevia hallintalaitteita, koska minulla oli ylimääräistä aikaa.


Kaksi nappia jää kuitenkin. Vetovarustus, vetopöytä 5″, siirtopöytä, hydrauliikka, I-shift vaihteisto, taukoilmastointi , vesiwebasto, kytkin juuri uusittu, katsastus voimassa 6. Paisuntaventtiili Volvo. MB Sprinter 3CDI 135tkm, ilmastointi , umpikori 4. Esi- ilmastointi voidaan asettaa auton keskinäytön kautta ja Volvo On.


Volvo fh taukoilmastointi

Katso lisätiedot ja kuvat. Tyyppi: Kuorma-autot. ID: 9BD5A3- Mascus . Varusteet: ABS-jarrut. Erittäin tilavat sisätilat ja kehittynyt ilmastointijärjestelmä.


FH Globetrotter XXL -ohjaamo FH -XXL on valtakunnallisiin. Korkea FH -SLP-makuuohjaamo on kehitetty aluejakelun tarpeisiin sekä. Auto ilmastointi aineita.


VOLVO FH , FM vetopöytäauto VOLVO ilmastointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit