maanantai 6. huhtikuuta 2015

Belarus traktorit

Belarus traktorit

Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Osta, myy tai vuokraa käytetyt traktorit edullisesti. Jos haluat järjestää . Belarus 920S Turbo Agross Syncro 4x4.


Houkuttelevia tarjouksia . Huomattavasti halvempia ja hyviä. Onko korkeaan ruuan hintaan Suomessa se , että meillä konekalusto pelloilla verrattuna tuottavuuteen on . Näitä traktoreita tehdas on budjetoinut Suomeen vain n. Kuormaaja Patu 5sekä kuvassa näkyvä peräkärry. Tarkastele: Taulukkona Listana.


Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Mallistossa löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin, . Traktorin tyyppi, Maataloustraktori. Sylinterien lukumäärä, kpl.


Belarus traktorit

Moottorin teho, 6kW. Tänäkin vuonna mukana on lukuisia traktori - ja konekerhoja. Kun avaat tämän aiheen niin tuolla ylhäällä lukee yhteisö niin paina siitä ja siellä lukee ryhmät, luo sinne ryhmä belarus traktorit niin saat tietää . Muovinen koottava rakennussarja. Valmistaja Plus model Tsekki. Klikkaa tästä ohjekirjoja ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.


Yleisempiä varaosia pyrimme . Merkki, Sarja, Malli, Ryhmä. Kuvaajan nimi: huntteri3. Meidän yrityksemme hankki ja välittää “ BELARUS ” traktorin varaosia, . Olen kaipaillut sähköistä voimansiirtoa traktoreihin jo muutamia vuosia.


Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme! I travel the world looking for interesting things and gadgets, also I like to fix gear. Many of my video are coming. Etuakseli ilman nelivetoa (13).


Jäähdytysjärjestelmä (19). Kytkimet, kytkinlevyt, painelaakerit (4). Nykyään traktoreissa on turvaohjaamo pakollisena, työkoneiden kiinnittämistä varten kolmipistenostolaite ja.


W traktori on diesel-sähköinen käyttövoimajärjestelmä modernin elektronisen . Valikoimiimme kuuluu esimerkiksi. Varastossamme on laaja valikoima traktori - ja puimurinvaraosia, myös. Rummukainen ajoi pihasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit