torstai 30. huhtikuuta 2015

Kärcher k5 pesuainesäiliö

On this page you can find download versions of operating instructions for our cleaning machines as PDF files. Varustepaketeilla valjastat esimerkiksi painepesurin. RAKOSUULAKE METALLINEN. Tuotteet toimitetaan 3-6 . Laadukas jatkoletku mahdollistaa laajemman toimintasäteen. Korkealuokkainen, teräspunosvahvistettu . Tarkastele PDF- tiedostoa ja lataa se, löydä vastauksia yleisiin kysymyksiin ja lue käyttäjien palautetta.


Kärcher Kp-jatkoletku m, K-K7. Nyt ei häviä enää pesuaine säiliöstä eikä pesuaineen imuletkun päässä tunnu minkäänlaista. Meilä joku VANHA kärcher ja sei kanssa ime. When it comes to cleaning your car, your patio, bikes or driveway, few things get the job done as well as a. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi! Suomen ympäristökeskus (SYKE) on valtion tutkimus- ja asiantuntijalaitos, joka tarjoaa yhteiskunnan kestävän kehityksen kannalta tarpeellista tietoa, . Kätevä pesuaine puupintojen puhdistukseen.


Yleispesuri suurien pintojen ja pinttyneen lian säännölliseen puhdistamiseen. Suihkusuutin, jossa LCD-näyttö – paineen säätely on helppoa. Mukana T 1-terassipesuri ja pesuaine. HalpaHalli on suomalainen myymäläketju.


Ketjulla on yhteensä myymälää. KÄRCHER KPREMIUM FULL CONTROL PLUS PAINEPESURI. Verkkokauppamme valikoimasta löydät välineet laadukkaaseen puhdistamiseen! K Premium Full Control.


KPressure Washer pdf manual download. Teollisuusimurit (3). Please observe the information accompanying the cleaning agents. Notes about the ingredients (REACH).


You will find current . Pesuaine jää parhaiten pestävään pintaan. Monipuolinen pystymallinen painepesuri on helppo liikutella ja säilyttää. Vakiovarusteena T 1terassipesuri.


Pesuvarusteille käyttöä helpottava, kätevä. Itselle tullut nyt ongelma kun Kärsseri K5. Product support is also available. Karcher KRefurbished Pressure Washer From £169. Bauhausissa oli joku .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit