tiistai 21. huhtikuuta 2015

Stihl raivaussaha hinta

STIHL FS 4C-EM K RAIVAUSSAHA SIS RAIVAUSTERÄN JA ADVANCE X-TREEM VALJAAT. Suurimmat koneista sopivat laajojenkin alueiden raivaukseen. STIHL raivaussahat monipuoliseen ja kovaan käyttöön. Laaja ja kattava valikoima Uittokalustolta. STIHL huolto myös Tampereen Nekalan myymälässä.


Stihl raivaussaha hinta

Erikoishinta : 89€. Lisää muistilistalle. FS 4C -EM K Tehokas kW raivaussaha M-Tronicilla (M) ja ErgoStartilla (E) . Pyydä tarjous tai tule käymään myymälässämme. Husqvarna 545FR- raivaussahassa on kaikki, mitä raivaustyössä tarvitset: siimapää,.


Ergonominen käyttää, varustettu STIHL ErgoStart - kevytkäynnistyksellä, . Kehitetty erityisesti metsätöihin Yksinkertaisia ja mukavia käyttää. Tarkemmat hinnat ja kaikki vaihtoehdot näet kassalla. Hinnan mukaan kallein ensin.


Stihl raivaussaha hinta

Yksi kärki voisi olla hinta , verollisessa hinnassa ostaja säästää suurin piirtein . Muista myös turvavarusteet ja raivaussahan terät. Tarkoituksena on hankkina raivaussaha metsä- ja mökkitontilleni n. Katso raivaussaha hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.


Moottorisahan ja raivaussahan varaosat edullisesti ja nopeasti netistä. Myynnissä vain myymälässämme. Hinta voimassa toistaiseksi.


Kestävä ja tukeva sekä erittäin vahva raivaussaha M-tronic . Stihl raivaussaha FS 4C-EM K. Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, käytä tarkennettua hakua. Alkuperäinen varaosa myös aina sopii varmasti paikalleen ja toimii kuten on tarkoitettu. Pitäisi ostaa raivaussaha , kun on noita pieniä metsäomistuksia n. Varustettu STIHL 4-MIX moottorilla, joka yhdistää perinteisen 2-tahti ja. Etusivu Piha ja puutarha Puutarhakoneet Moottori- ja raivaussahat. Norrköping raivaussaha 52CC.


Bauhausilta laajasta valikoimasta löydät moottorisahat ja raivaussahat aina edulliseen hintaan. Tutustu tästä valikoimaan ja tilaa suoraan netistä! STIHL 4-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, . Raivaustyöt metsässä ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit