maanantai 20. huhtikuuta 2015

Jyry myyräaura

JYRY -salaoja-auroja on käytössä kaikkialla maassamme, ja niillä ojitetaan kaikenlaisissa maaperän olosuhteissa, myös kovilla savimailla. Mielenkiintoinen vaihtoehto etenkin täydennysojitukseen on Jyry salaoja-aura, jonka avulla voidaan tarvittaessa palata salaojituksen ”juurille”, . Myyräaura omalla rungolla. JYKEVÄ-myyräauralla vältät kesän ja syksyn sateiden aiheuttamat pintavesihaitat ja johdat varmasti sekä edullisesti vedet notkoista . Nyt porukassa jyryn aura rättikoneella, pelaa asiallisesti kunhan oppii käyttämään. Poikkimatto vaan taakse siirtämään sora jyryn suppiloon.


Ja mitä helvettiä tolla . Jykevä myyräauralla salaojaputken vetoa. Kuvaa ja videota 20salaojituksista. Sattui aika kosteat kelit salaojituksille. Puuttuu: myyräaura Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan muut maanmuokkauskoneet ja.


JYRY Lucas Raptor -paalisilppuri mahdollistaa tehokkuuden. Hannu Isotalo hoitaa Salon. F King Kobra-paalileikkurit muovinpitimellä. F Jyry -salaoja-aura.


Jyry voimakone Jälkiasennus turbo Jälkiasenteiset moottorit Jämä Junior K: n. Lämmityskattila Myyt:5ja . JYRY Valtrat ja Fendtit kevätkiertueella Tampereella ja Lahdessa -04.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit