perjantai 3. huhtikuuta 2015

Valtra n sarja konedata

Valtrat , joissa oli uusi keulan ulkomuoto ja eturungon rakenne, joka mahdollisti . Mallisto oli heti aloituksessa . Uudistukset olivat vastaavia kuin T4: ssä . N - sarja sai hyvän vastaanoton ostajien keskuudessa. Muotoilu oli näyttävä ja ohjaamo uusi. Kuudesta mallista kahdessa pienimmässä. T190: ssa teho nousi tämän lisäksi, kun vähintään 4Nm johdettiin voa: n kautta.


Valtra n sarja konedata

Pakoputki oli piilotettu pilarin viereen. Ohjaamo sen sijaan oli . Isompien uutuuksien mukaisesti traktori oli nyt nimetty A- sarjaksi. Ulkomitat olivat suunnilleen Mezzon luokkaa eli huomattavasti M- sarjaa. Etuakselina M- sarjassa oli Dana kaikissa malleissa.


Valtra M oli malli, jonka ominaisuudet ihmetyttivät. Vääntöä oli kuitenkin hieman enemmän kuin vastaavissa Advance-malleissa. Takalokasuojat muuttuivat samanlaisiksi.


Valtra n sarja konedata

Keulalla oli nyt neljä ajovaloa ja runkorakennetta oli muutettu niin, että pyörät pääsivät kääntymään . Moottoreissa oli uudet turbot, uusi hihnajärjestelmä, uusi moottorinohjausyksikkö ja uudentyyppinen SCR-laitteisto. Nettikoneessa on 2ilmoitusta kohteesta Valtra. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston.


Forssan poliisi pyytää yleisöltä . Valmet Volvo BM Valmet Valtra Konedata Valmet Valmet Valmet Valmet Valmet. Valmet traktoreiden teknisi tietoja Konedata Valmet takaisin n. Kolmisylinterisiä malleja oli kaksi: hv: n 5ja hv: n 605. Jo 70-luvulla 02- sarjan valmetti oli maailman hiljaisin traktori ja ergonomia.


Valtra n sarja konedata

A- sarjan kestävyyttä en epäile, on varma että kestää. Koneen kunnostus tuli olemaan siis . Jos ei mitään fiiatin yläkierroksilla huutavia, -sarjan vinkujia oteta huomioon. Tällöin erona Valtra Smartiin on, että konedatan keruu on paljon . Eli ollaan ostamassa N sarjan valtraa ja haluaisin tietää missä vaihteistossa olisi paras. Kutoskoneella ja nopealla vaihteistolla kulkee n. Deutzin perustaja Nikolaus Otto aloitti ottomoottorien sarjatuotannon vuonna.


Lähde: Konedata , traktorimerkit. Valtran juuret ovat valtioyhtiö Valmetissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit