keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Venetraileri

Venetraileri

Tuhannet varaosat ja muut tuotteet. Selaa kohteita ja löydä itsellesi Trailerit. Kotimainen Muuli-traileriperhe kattaa kaikki kuljetustarpeet kevyimmistä veneluokista aina lähes kolmetonnisen ja kahdeksan metrisen veneen kuljettamiseen. Trailereita on saatavana erikokoisina niin pienille kuin suurillekin veneille. Valitse traileri tarpeesi mukaan!


Juhta Plus - venetrailerit ovat laadukkaita ja taatusti kotimaisia. Tutustu AKU venetrailereiden valikoimaan ja osta lähimmältä jälleenmyyjältäsi! Venetrailerit vaativaankin ammattikäyttöön, maanteille tai rantatraileriksi.


Katso venetraileri hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Aku- venetrailerit ovat vuodesta toiseen Suomen suosituimpia trailereita. Valikoimassa sopivat mallit veneille, vesijeteille ja telakkakäyttöön.


Venetraileri

Veneilykuumeen myötä tulee ajankohtaiseksi myös venetrailerin hankinta – mutta mihin kannattaa kiinnittää huomiota? Lue tästä tiedote liittyen jarruttomien peräkärryjen ja trailereiden kokonaispainoon. Kiinnitä autoosi laadukas Muulin peräkärry tai venetraileri , . Kokonaispituus: 5cm. Laadukas ja huippusuosittu kotimainen M-koon venetraileri , jossa on suurin lain sallima kantavuus jarruttomana!


Tämä Rautaruukin kuumasinkitystä teräksestä . Huippusuosittu Respon venetraileri. Säädettävät sivutuet varmistavat tasaisen tuen. Perävaunussa on kestävät lokasuojat ja vesitiiviit navat. Lue lisää ja pyydä tarjous!


Venetraileri

Laajasta valikoimastamme laadukkaat Majava venetrailerit. Majavan laadukkaat venetrailerit ovat upposinkittyjä. Upposinkitys estää parhaiten ja pisimpään . Täysgalvanoitu ja jauhemaalattu, sisältää kölirullan, sivurullaa ja muovipinnoitetun kannattimen, joka on asennettu vetoaisaan. Muuli - venetrailerit soveltuvat myös erinomaisesti veneiden . Temared-mallistosta venetrailereita vinssillä, vinssipukilla, pitkällä aisalla ja useilla kölirullilla. RESPO- venetraileri 750V501T199.


Laadukas M-koon venetraileri , suurimalla lain sallima kantavuudella jarruttomana. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti! Täytyy varmistua siitä, että . Työn lopputuloksena syntyi valmis suunnitelma ja piirustukset venetraileri ja peräkärry - yhdistelmän valmistamiseksi.


ASIASANAT: venetraileri , peräkärry . Jarruttomat ja jarrulliset veneperävaunut peräkipillä ja vinssillä sekä luonnollisesti vesitiiviillä laakereilla kuuluvat sesonki valikoimaamme. Peräkärry tai venetraileri tulee aina säilyttää lukitussa tilassa tai lukittuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit