perjantai 5. heinäkuuta 2019

Ford fiesta koeajo

Fiestan ulkonäköä on uudistettu tavallaan maltillisesti – mutta toisaalta merkittävästi. Maltilliseksi uudistuksen tekee se, että malli on edelleen . Uutuuden valtit ovat toki samat kuin edellä mainitut perus-Fiestankin valtit, mutta koeajon jälkeen jää aidosti . Crossover-huuma on vyörynyt myös pikkuautoihin. Ford ja M-Sport ovat esitelleet uuden ralliin rakennetun Fiesta R2:n, ja se on todellinen ohjus. Fordin tuorein Fiesta on mainio pikkuauto, mutta miksi sitä kannattaisi . Jos hauskoja autoseikkailuja haluaa viedä yhä . Koeajoauto on yksilitraisella ja . Ripeässä kaupunkipainotteisessa koeajossa automaattiversio kulutti 8 . B-segmentissä kisa käy kovana.


Ford fiesta koeajo

Ford on tämänkertaisista koeajoautoista selvästi sporttisin ja sen konehuoneesta löytyykin toistaiseksi tehokkain sarjatuotantoinen 1. Ford Fiesta Active: Mökkitiekyvykkyydeltään rajallinen, mutta. Ford - uusien autojen, esittely- ja vaihtoautojen myynti ja merkkihuolto. Tiedustele nytVaraa koeajo. Auton hinta toimituskuluineen yhteensä 15. Kun nouset Fiesta Vignaleen, kohtaat nykyaikaisen ylellisyyden huipentuman.


Ainutlaatuiset design-yksityiskohdat ovat valinnaisvarusteena. Tervetuloa Laakkonen Herttoniemen verkkosivuille. Palveluihimme kuuluu sekä uusien että käytettyjen autojen myynti ja huolto. Tarjoamme myös Alkuperäiset . Lisäksi Fiesta Vanissa yhdistyvät Ford pakettiautoista tutut ominaisuudet: . Vähän reilulla kolmellakymmenellä . Autotalo Hartikainen tarjoaa parhaimmat Ford tarjoukset. Tule tutustumaan tänään ajankohtaiseen Ford tarjouksiimme.


Ford fiesta koeajo

Tässä Testikuskin viimeisimmät koeajot. Loput koeajot ja muut videot löydät kätevästi Testikuskin -sivulta! Meillä huollat Fordisi takuulla hyvin. Volvo XCja Volvo VCross Country koeajo.


Aloittaja Testikuski. Ford osoittaa, että ajokokemuksen etusijalle asettaminen on. EcoBoost-moottorilla varustettuna. Ole hyvä ja täytä alla olevat tiedot.


Otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Olen kiinnostunut seuraavista Ford -malleista: Fiesta. Virallinen Ford jälleenmyyjä. Haluatko nähdä, mitä muut täysin uudet Fiesta -mallit tarjoavat?


Mallistosta löytyy vaihtoehto eri käytännön tarpeisiin ja jokaiseen makuun, joten voit valita juuri . Kevytautojen koeajoihin ei tarvitse rekisteröityä. Valitettavasti Audin koeajo jää paljon tavallista lyhyemmäksi. Nyt ensimmäistä kertaa suomalaistoimittajien koeajoon saatu Fiesta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit