maanantai 8. heinäkuuta 2019

Pientraktorit käytetyt

Pientraktorit käytetyt

Osta, myy tai vuokraa käytetyt taajamakoneet edullisesti. Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta taajamakoneet. Tutustu ja löydä omasi!


Japanilainen, käytetty 4-vetoinen pientraktori alkuperäisessä kunnossaan, EU: ssa perushuollettuna. Huollossa on vaihdettu moottorin nesteet ja suodattimet . Etsi käytetty Kubota-traktori alla olevasta listasta. Uusimmat traktori-ilmoitukset löytyvät listan kärjestä. Jos haluat järjestää Kubota-merkkiset traktorit toisella . Kubota pientraktorit ovat dieselmoottorilla ja nelivedolla varustettuja traktoreita.


Käy tarkastamassa myös käytetyt Kubota-taajamatraktorit Konekesko . Myymme käytettyjä ja eritehoisia japanilaisia pientraktoreita. Traktorit ovat teknisesti tarkastettuja ja kunnostettuja. Tarjoamme traktoreihin erilaisia tehtaallamme . Nyt myynnissä Linhai ATV Pientraktori 4xPerkins Diesel VAHVALLA.


Pientraktorit käytetyt

Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Pientraktorit : 6tarjous, katso ilmoitukset: myytävät uudet ja käytetyt pientraktorit , minitraktori — Autoline Suomesta. Viron suurin raskaan kaluston ostettavien ja myytävien tietokanta. Kuorma-autot, perävaunut, rakennustekniikka, maataloustekniikka, . Uusin päivitys: noin tuntia. Sähkövikaa lukuun ottamatta kova kuntoinen kone.


Hydraulinen kallistaja. Foton Lovol 2Traktori - Pientraktori maa ja metsätalouteen. On totta, että käytetyt traktorit maksavat kohtuuttomasti, niin maksavat nämä kiinan ihmeetkin suhteessa. Jos hiemankin liikkuu silmät auki, niin . Laadukkaat pientraktorit 36kk takuulla! Solis pientraktorit on suunniteltu yhteistyössä Yanmarin kanssa.


Valmistuksessa on käytetty rautaa. Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.


Käytetyt ja uudet, Käytetyt , Käyttämättömät. Myydään eniten tarjoavalle. Päättyvät, Kiinnostavimmat, Uusimmat. En osaa sanoa onko alla oleva linkki luotettavan toimittajan, mutta kauppaavat käytettyjä japanista tuotuja pientraktoreita ja niitten varusteita. Moottorina käytettiin Deutzia ja voimansiirto oli saksalainen Hurth.


Diesel) Pientraktori 4xPerkins Diesel VAHVALLA PERKINSSIN KONEELLA! Klikkaa tästä KUORMAINKÄRRY HYDRAULISELLA KUORMAAJALLA, HYDRAULIYKSIKÖLLÄ PIENKUORMAAJAAN ,MÖNKKÄRIIN, PIENTRAKTORIIN YM. KÄSIRAHA , KORKO ALK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit