perjantai 12. heinäkuuta 2019

Puutarhatraktori lumitöissä

Kuinka moni käyttää päältäajettavaa ruohonleikkuria talvella lumitöissä. Miten sillä työt onnistuu. Onko teillä traktori- malli vai etuleikkuri- malli. Puutarhatraktori on lyömätön – etenkin suurilla nurmikoilla.


TEE LUMITYÖT PUUTARHATRAKTORILLA Oikeilla lisävarusteilla . Voit tutustua täällä tarkemmin puutarhatraktoreiden. Jonsered puutarhatraktori sopii pienemmillekin nurmialueille. Joskus -90luvunpuolväli kun olin ala-asteella niin jääkiekkokaukalo aurattiin semmosella takatuuppi murray:lla jossa edessä just niin ku toi . Eikä pikkulingollakaan lumitöitä tehdä ilman hikeä, tuo omakin painaa. Mekin ostettiin viime kesänä puutarhatraktori jossa tuli mukaan . Etesia lumilevy 80cm.


Kätevä ja monikäyttöinen luksus- puutarhatraktori , johon on integroitu 2litran. Vakiovarusteena olevat ajovalot mahdollistavat lumityöt pimeän aikana, . Ruohonleikkaamisessa toimiva, mutta lumitöissä liian lelu. Kärryä jotenkin jaksaa vetää sora- ja muu paskakuorma päällä. Se on tehokas työväline nurmikoille ja puutarhoihin, joka muuntautuu talvisin lumitöihin ja syksyisin lehtien keruuseen.


Ajoleikkureita on kahta eri tyyppiä: . Päältä ajettavat ovat jo muita isompi satsaus, mutta toimivat haja-asutusalueiden isoilla tonteilla. Lisävarusteiden avulla ne voi myös valjastaa talvella lumitöihin. Kiinnitä lumilevy ja lumityöt sujuu helposti ja v. Vanha työkaveri teki itte ketjut honkkarin metritavarasta ja levyn lumitöitä varten oisko olku tai 50x20xtai 5 . Tukevan teräksisen lumilevyn avulla teet kätevästi ja helposti pihan lumityöt. Onko kokemuksia lumitöiden tekemisestä omasta pihasta mönkijän. STIGA puutarhatraktorit vievät sinut mihin tahansa puutarhassasi tilavien.


Harkitsemme ostavamme talon jossa on hiukan tavallista enemmän lumitöitä. Mulla ei ole asiasta aiempaa kokemusta, niin kyselempä teiltä . Lumityöt sujuvat jouhevasti, kun välineet ovat laadukkaita ja ergonomisia. Koneen vissiin tuskin tarvitsee lumitöissä olla markkinoiden. Takaveto (toki kytkettävällä tasauspyörästön lukolla), ketjuilla olen lumitöissä pärjännyt ja vaan kaksi kertaa on tarvinnut neliveto BX:llä nypätä . Lihasvoimaa vaativien kolien ja lapioiden lisäksi lumitöihin on tarjolla yhä.


Tällä tekisi lumityöt hikoilematta. Painoa on suunnilleen puutarhatraktorin verran ja tehoa vähän enemmän. Työkoneet, Lappi, Myydään. Leikkurit ja koneet, Lappi,. Kun olet hankkimassa puutarhatraktoria , pohdi ensin tarpeitasi.


Tässä on kohdan oppaamme, jonka avulla valitset elämääsi eniten helpottavan koneen. Teetkö itse vai tekeekö joku sinulle lumityöt ? Osti äskettäin sellaisen puutarhatraktorin , jossa on monenlaista peliä panna töihin! Ollu pikkutraktori-kuumetta.


Lumitöissä tuntitaksa oli keskimäärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit