tiistai 23. heinäkuuta 2019

Lasikontti

Premium-luokan lasikontti , joka tulee varmasti huomatuksi. Kontin lattia ja katto on eristetty. Myymme ja vuokraamme erilaisia esittely- ja tapahtumakontteja sekä pop up- kontteja, jotka sopivat moniin erilaisiin tapahtumiin kesällä kuin talvellakin! Näiden palveluiden suunnittelu kesti vuoden - siksi käyttö kestää vain minuutin. KonttilaskuriKonttiräätäliKonttitori.


Tervetuloa Inkerinaukiolle tutustumaan. Lasikontti on avattu. Kontissa on infopiste, valokuvanäyttely ja koskinäytös virtuaalilaseilla. Kesäkahvilaksi, messukäyttöön, esittelytilaksi yms.


Käyntiovi päädyssä kulkua helpottamaan, sähköistys lisävarusteluna. Yhteys- ja lisätiedot. Jyväskylän kävelykatu on kävelykeskustaa parhaimmillaan mikä elää vuoden jokaisen päivän ja . Lastipyörälainaamo lasikontissa kävelykadulla. Taiteen edistämiskeskuksen Jyväskylän ja Tampereen toimipisteet järjestävät . Huomasin tänään ensimmäistä kertaa, että JYP on laittanut hienon lasikontin kävelykadulle. Katselua hieman haittasi jostain kantautuva . Suunnittelijat lobbaavat lasikonttia Helsinkiin.


Lasikontti

Kide on lasi- ja teräselementeistä suunniteltu . Vaihto tehdään Kirkkopäivien infopisteillä, jotka löytyvät selkeästi ohjeistettuna Jyväskylän yliopiston päärakennuksesta ja Kirkkopuiston kulmalta ( lasikontti ). Taideyliopisto hakee itselleen . Jyväskylän yläkaupungilla pihakadulla ja tällä kertaa sisältä löytyy suomalaiseen designiin keskittyvä . Alvar Aalto -museo jalkautuu elo-syyskuussa kaupunkilaisten pariin pystyttämällä Kauppakadulle, Kompassin liepeille Alvar Aalto -aiheisen lasikontin. Tanssia, akrobatiaa ja teatteria lasikontissa. Company Uusi Maailma esiintyi lauantaina osana Ihana Ikkuna -näyteikkunakilpailua Jyväskylän . Diili -ohjelma kuvauksissa kilpailijat saivat valita ottavatko tehtäväänsä rekkamme vai lasikontin. Pop-Up -kauppana, jonka . Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan raskas kalusto.


Hanki raskas kalusto edullisesti Nettimarkkina. Esitystiloja voivat olla mm. Aalto-Sali, Kulttuuritalo Villa Rana, museot, galleriat, kauppakeskukset, sekä keskustan alueelle sijoitettava lasikontti. Kaiho, toivo, rakkaus, raivo: Pimeässä Linnansaaressa hehkuu mystinen lasikontti , jonka sisällä on Riutta-yhtye. Otsikon suuret tunteet . Paineilma-öljy imu auttaa ulos imu öljyjen esim Moottori, voimansiirto, taka-akseli , jne.


Lasikontti

Jyväskylän kaupunki tarjoaa lasikonttia tapahtuma- ja näyttelykäyttöön keskusta- alueelle. Merikonttirunkoon valmistetun lasikontin voi sijoittaa esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit