tiistai 4. kesäkuuta 2019

Työkoneet myytävänä

Työkoneet myytävänä

Työkoneet ja työstökoneet. Työstökoneiden joukosta löytyvät vaikkapa kompressorit, hitsauslaitteet, sirkkelit, sahat, porat tai leikkurit. Osta, myy tai vuokraa käytetyt muut edullisesti. Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta muut.


Tutustu ja löydä omasi! Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Markkinoiden laajin valikoima käytettyjä maarakennuskoneita, maatalouskoneita, kuljetuskalustoa, materiaalinkäsittelylaitteita ja metsäkoneita yhdessä . Hanki koneet ja laitteet edullisesti Nettimarkkina.


Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tässä linkkejä tällä hetkellä myynnissä oleviin kohteisiimme. Olemme ainoa puuntyöstökoneita maahantuova ja myyvä yritys joka kunnostaa täydellisesti käytetyt koneet ennen asiakkaalle lähettämistä.


Laajasta ja monipuolisesta vaihtokonetarjonnasta löydät parhaat käytetyt koneet. Käytetty kone on edullinen vaihtoehto. Timanttivaihdokit ovat tarkastettuja ja . Myös metalli-, puuntyöstö sekä kirjapainoalan, ym.


Myymme nyt uusien koneiden alta pois käytössämme ollutta kalustoa. Nostokonepalvelun myytävät koneet ovat huollettuja ja hyvin pidettyjä. Maarakennuskoneet Kaivukoneet tela-alustaiset.


Työkoneet myytävänä

Autoliikkeiden käytetyt , vaihtoautot. Myydään työkoneet aakkosjärjestyksessä. Metallin myytävät työkoneet. Tuotteet myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset tarjoukset yhteystietoineen osoitteeseen: seppo.


Vakaa maansiirtokonealan ammattilainen. Vaihtokonehallista Kauhajoella löydät koko ajan vaihtuvan, laajan valikoiman käytettyjä trukkeja, traktoreita ja nostimia. KH- Koneet on täyden palvelun toimittaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy oikea laite jokaiseen maanrakennuksen ja materiaalinsiirron käyttökohteeseen. Löydät valikoimistamme esim.


Ferrisin, Smithcon, Vertin sekä Isekin ympäristönhoitokoneet ja kiinteistönhuoltokoneet. Lukijalta: Ostin puimurin, purin kaupat vakavan pöytävaurion takia – nyt samainen puimuri on edelleen netissä myytävänä. Meiltä myös varaosat ja huolto.


Eikö myyjällä ole mitään vastuuta . Honka Trading Oy maahantuo ja myy käytettyjen koneiden lisäksi uusia Hidromek, Atlas, Takeuchi sekä Mustang maanrakennuskoneita. Lännen tuottaa koneita toimintaympäristöihin, joissa vaaditaan erinomaista liikkuvuutta, monipuolisuutta, ympäristöystävällisyyttä ja kokonaistaloudellisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit