perjantai 14. kesäkuuta 2019

Myytävät pientraktorit

Myytävät pientraktorit

Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Kubota. Vuokrataan: Varjoliito alk. Ipe-Peitteen johdossa muutoksia. Meiltä löydät koko Suomen vuokra - ilmoitukset. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!


Etsi käytetty Kubota-traktori alla olevasta listasta. Uusimmat traktori-ilmoitukset löytyvät listan kärjestä. Jos haluat järjestää Kubota-merkkiset traktorit toisella . Japanilainen, käytetty 4-vetoinen pientraktori alkuperäisessä kunnossaan, EU: ssa perushuollettuna.


Huollossa on vaihdettu moottorin nesteet ja suodattimet . Kubota pientraktorit ovat dieselmoottorilla ja nelivedolla varustettuja traktoreita. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kiinteistönhoitoon, erikoisviljelyyn ja . Uusin päivitys: noin tuntia. Monipuoliset, joustavat ja ketterät traktorit.


Jos etsit pientä, edullista traktoria, joka on luotettava ja yksinkertainen huoltaa, LOVOL-traktorit ovat hyvä vaihtoehto. Nelivetoinen pientraktori mitsubishin moottorilla Vm. Helsinki › Solis SuomiLiike.


Tehokas pientraktori työ ja ammattikäyttöön. Kestävä Perkins Diesel moottori. Soveltuu työ ja ammattikäyttöön. Myytävät tuotteemme löydät nyt nettikoneesta.


Avaa ilmoitukset klikkaamalla tästä. Trajuka Oy on uusi Branson-traktoreiden maahantuoja ja jälleenmyyjä sekä . Hinta: neuvoteltavissa. Oli tarjouksessa ja tavallisten rautakaupassa myytävien istuttavien ruohonleikkurien hintainen. Tein siihen takalevyn lumitöitä varten ja virittelin . Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tämä on myös Suomessa havaittu järkeväksi ostokseksi ja nykyään jo prosenttia Suomessa myytävistä Fotoneista varustetaan tällä . Sehän olis taas niin nappiin nuo suomessakin myytävät pientraktorit kuten Kubota on Izekin (traktorin) tyylinen ja AGT, Goldoni ja Ferrari taas . Kyseisellä Mitsubishi 4-veto pientraktorilla hoituu tämän kiinteistön nurmikoinhoito, lumityöt sekä muut tarpeet erittäin kätevästi ja varusteina siitä löytyy erittäin . Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme taata parhaimman käyttökokemuksen.


Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot. Traktorikoneelta löydät kaikki maatalouskoneet ja puutarhakoneet, kuten traktorit ja ruohonleikkurit. KÄSIRAHA , KORKO ALK. Ota yhteyttäLIIKE Tuusula . Myydään kubota traktori alkaen 2€.


Myytävät pientraktorit

Pientraktori 4xPerkins Diesel VAHVALLA PERKINSSIN KONEELLA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit