torstai 6. kesäkuuta 2019

Eduard perävaunu kokemuksia

Onko kokemuksia noista Eduardeista. Kuskasin juuri tollaisella eduardilla viimeviikolla pienkuormaajaa, ihan asiallisesti rakennettu . Jarrullisen perävaunun katsastus hinnat? Henkilöauton peräkärryt 28. Hyvä auton perävaunu 20.


Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Eduard. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Laadukkaat peräkärryt ammattikäyttöön suoraan maahantuojalta.


Klikkaa tästä WWW- EDUARD -FI ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Perävaunut kuljetuskalusto. Lavakoko: 1x 3x 30. Anssems- ja Hulco-merkkiset peräkärryt, joiden lisäksi edustamme myös tuttua suomalaista Majava-kärryvalmistajaa sekä Eduard - kärryjä . Farmin lavetit tehdään Virossa, joten ne on tuontivaunuja, mutta niillä on siis vanha tunnettu suomalainen maahantuoja. Sähköhydraulinen, taaksepäin kippaava hitsatturunkoinen jämäkkä kippikärry moneen käyttöön.


Tässä 2-akselisessa kärryssä on 30cm alumiinilaidat ja . Heti toimitukseen varastosta! Valmiiksi rekistöröitynä, hinta sisältää toimituksen. Lavettimallisessa peräkärryssä pyörät ovat . Nyt myynnissä perävaunut Eduard atlas 505x2vuokraus ok useita varastossa 506x220cm ja 400x220cm esittelykärry ajosillat ja vinssi. Eduard 2xperävaunu , rampit ja vinssi, Kuljetuskalusto, Työkoneet ja kalusto, . Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Huudot 22kpl suurenna.


Peräkärryt ja jarrulliset perävaunut ammattilaisille. Eduard - peräkärryt ja Unsinn-peräkärryt vaativaan ammattikäyttöön. B- ajokorttiluokan ajoneuvoon voidaan kytkeä maksimissaan 7kg (jarruton) perävaunu. Myydään Eduard jarrullinen peräkärry Siisti kunto, vinssi, ajosillat.


Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Kuorma-autot, perävaunut , rakennustekniikka, maataloustekniikka, metsäkoneet,. Varastostamme löytyy laaja valikoima lamppuja, adaptereita, kaapeleita ym.


Valikoimaan kuuluvat kokonaiset sarjat. Koneenkuljetusperävaunu ( Eduard ). Tilaa tekstiilit ja verhotarvikkeet edullisesti Ellokselta. Sesongin verhoissa on paljon malleja ja värejä. Shoppaile helposti netistä Ellos.


Ajoittain meillä on myynnissä myös vaihdossa tulleita, kunnostettuja perävaunuja. Jopa parin tunnin mittaiseksi venyvä elämysillallinen tarjoaa läheisille takuulla erilaisen kokemuksen , jonka tasoista kauhua pääsee kokemaan korkeintaan . Vuokrataan matkailuauto, traileri, lavavaunu. Kaikki ajoneuvot ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit