perjantai 28. kesäkuuta 2019

Keslan

Keslan

Kesla on suomalainen metsäteknologian moniosaaja, joka hallitsee puunkorjuun koko tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Omat tuotteet ja tuotekehitys ovat siten jo yrityksen alkuajoista lähtien olleet Keslan liiketoiminnan kulmakivi. Myös Antin seuraava tuote liittyi kiviin. Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan . Kesla Oyj on suomalainen pörssiyritys, jonka kotipaikka on Joensuu.


Yritys on metsäteknologian kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut . Keslan kotimaiset metsäkuormaimet, kahmarit, kourat ja metsäkärryt sopivat paitsi metsätöihin, myös maatalouteen ja kunnallistekniseen urakointiin. Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Kesla. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Osakkeen pörssikurssi oli kesäkuun loppupuolella 4 . Yhtiön tuoteperheeseen kuuluvat puutavara-, . Keskustelufoorumi - Seuraa keskustelua Sharevillen kommentoiduimmista Kesla Oyj A. Yhtiö valmistelee merkittävää investointia. Käy kauppaa osakkeella Kesla Oyj A (KELAS) pörssissä Nasdaq Helsinki Ltd.


Välityspalkkiot Nordnetissä alk. Konevalmistaja Kesla kasvatti tammi-maaliskuussa niin liikevaihtoaan kuin liikevoittoaan. Liikevaihto 1miljoonaa euroa oli prosenttia . Tervetuloa Keslan Kesälahden tehdaspäivään perjantaina 26. Ohjelmassa: - Opastetut tuotantokierrokset - Paikalla . Keslan ja Mediasignalin yhteistyö lähti käyntiin sivustouudistuksen kautta ja on jatkunut siitä lähtien tiiviinä. Metsolantie Kesälahti.


Keslan

Riverian ja Keslan pitkä yhteistyö kruunattiin kumppanuudella. Uuden malliston suunnittelussa on panostettu hydraulisen . Yleinen talouskasvu, metsäteollisuuden investoinnit ja ennätysmäiset hakkuumäärät heijastuvat myös metsäkonevalmistaja Keslan tuotantoon. Ennestään Agrimarket-ketjun myynnissä ovat olleet Keslan metsäperävaunut ja metsäkuormaimet sekä energiakourat.


KESLA OYJ:N RAHOITUSJÄRJESTELY. Koneviesti kokeili miten Keslan metsäperävaunuyhdistelmä toimii savotalla. Kokeilussa oli myös Keslan. Tehtaalta saatu vinkki mitä kannattais katsoa.


Otc-listalla noteeratun Kesla Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Henkilönostimia ja metsäkoneita valmistavan Keslan toimitusjohtaja Esko Paajanen on pyytänyt eroa . Vuotta aiemmin liikevoittoa . Kesla on 60-vuotias perheyritys, jonka tuotanto käynnistyi maatalouteen valmistettavilla tuotantovälineillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit