perjantai 21. kesäkuuta 2019

Myydään traktorin jyrsin

Alla näet ilmoituksia luokasta käytetyt jyrsimet, jotka ovat myynnissä Mascuksen maatalous-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen jyrsimet . Selaa ilmoituksia ja . Bomet Volans Jyrsin. Tempo KVFjyrsimen teriä. Fanuc Robodrill CNC- jyrsin ,. Vakionna tiivistys- tai varpajyrä, lisävarusteena hydraulinen tai veivillinen työsyvyyden säätö, vaatii min. Niittokone pienelle traktorille , sis.


Myydään traktorin jyrsin

Kuhn EL 1-sarjan kelajyrsimet ovat työleveydeltään 2. Roottorin sormet ovat . Kelajyrsimen erikoisuus on helposti tehtävä jyrsimen sivuttaissiirto, jolloin jyrsintä voidaan tehdään traktorin toisella sivupuolella. Työsyvyys max 45cm, jyrsii kyntösyvyyden alapuolelta. Murskain ei tee sivuittaista liikettä eikä rasita traktorin nostolaitteita tarpeettomasti.


Myydään eniten tarjoavalle. Tuomme maahan japanilaisia, nelivetoisia käytettyjä traktoreita euroopassa. Muiden lisälaitteiden lisäksi ostettavissa on malliin sopiva käytetty jyrsin maan . Traktoreiden hinnat jatkavat nousuaan ja nyt kannattaa ottaa laskukone käteen!


Huolto, tekninen tuki, myynti ja vuokrausteemu. Myymme myös käytettyjä traktoreita. TAR1Tuotetta ei ole myynnissä verkkokaupassa. JYRSIMEN ILMANSUODATIN12. TARV010-Saatavilla verkkokaupasta.


Osta ja myy maatalouskoneita : käytetyt traktorit , puimurit, metsäkoneet - Agriaffaires Suomi. Avagron valikoimasta löydät omiin tarpeisiisi sopivan jyrsimen. Husqvarna Rider Etuleikkuri.


Vuokraa avant Perusjyrsin maan muokkaamiseen, kylvöpinnan viimeistelyyn ym. Puutarhajyrsin stiga src 7rb. Muokkaussyvyys on säädettävissä . Pyörivä jyrsin kaivaa maksimissaan senttiä syvää ojaa. Ainutlaatuista siinä on se, että jyrsimelle riittää voimakoneeksi traktori.


Nintendo Switch saa kevytversion – edullisempi käsikonsoli myyntiin syyskuussa. Tuotekehitykseen keskittynyt yritys siirtää fokuksensa nyt myyntiin ja. Traktorin tehosuositus on 1kW (1hv), josta jyrsin ottaa tarvittaessa vajaat.


Mukaan: puutarhajyrsin ,hydraulinen lumilevy,peräkärry Koeajo . Myöhemmin yritys keskittyi muiden valmistamien traktorien ja maataloustarvikkeiden myyntiin. Australialaisyntyinen Arthur Clifford Howard oli jyrsimen keksijä. Kevyessä käytössä ollut pihatraktori. Hako traktori työkaluineen: Jyrsin ,ruohonleikkuri,peräkärry,ketjut.


DVD elokuvia kasa, myydään asiakkaan lukuun. John Deere 7-traktori , myydään asiakkaan lukuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit