maanantai 6. marraskuuta 2017

Ruohonleikkuri jonsered

Ruohonleikkuri jonsered

Ergonomiset ruohonlekkurit on varustettu monin käyttöä helpottavin . Edistyksellinen takarunko-ohjaus tekee leikkurista ketterän. Luotettavuus, mukavuus ja turvallisuus ovat ominaisuuksia, joita uskomme sinun haluavan . Työnnettävässä ruohonleikkurissa on vankka teräksinen leikkuukotelo. BS 450e -moottori.


Ruohonleikkuri jonsered

Käytettävä bensa 4T pienkonebensa tai 98. Kompakti, silppuava ruohonleikkuri. Bioleikkuussa ruoho hienontuu pieneksi silpuksi, joka maatuu nopeasti nurmikon ravinteeksi. Helppokäyttöinen työnnettävä ruohonleikkuri , jossa on kaksi leikkuumenetelmää: sivullepuhallus ja bioleikkuu.


Jälkimmäistä käytettäessä silppuuntunut . Tehokkaassa vetävässä ruohonleikkurissa on kolme valinnaista leikkuutapaa: keruu, bioleikkuu tai taaksepuhallus. Vankka teräksinen leikkuukotelo . Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Motonetin valikoimasta löydät polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit , robottiruohonleikkurit, akkukäyttöiset ruohonleikkurit sekä tarvikkeet ruohonleikkureihin. Terät ruohonleikkuri.


Osa tämän hetkisistä tarjouksistamme. Tarjoukset ovat voimassa tarjouksessa ilmoitetun ajan SSO Rauta-Maatalous Oy:n myymälöissä. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 12. Saatavuus: Varastossa. Myydään kuvassa oleva laite.


Tavaran nouto on ostajan vastuulla ja tulee tapahtua 13. Ostajan tulee sopia etukäteen. Jonsered ruohonleikkurin terät ja osat.


Ruohonleikkuri jonsered

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat. SUOMEN REALISOINTI OY on laatinut . Hienossa kunnossa, mukana kerääjä! Parhaat tarjoukset 8tuotteesta. Ajoin äsken tontinreunan vanhaa pitkää . Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta?


Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä kävijäseurannan mahdollistamiseksi. Voit halutessasi estää evästeet selaimesi asetuksista. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.


Tehokas, etupyörävetoinen ruohonleikkuri , jossa on kaksi leikkuutoimintoa: bioleikkuu ja sivullepuhallus. Ruohonleikkurin terän vaihto tekee leikkaamisesta siistimpää ja kevyempää. Valikoimassa Universalin varaterät, jotka käyvät useimpiin malleihin.


Laite ei lähde käyntiin avaimesta, mutta sammuu siitä kylläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit