torstai 23. marraskuuta 2017

Myydään kaivinkone huutokauppa

Myydään eniten tarjoavalle. Kaivinkone pitkäpuomi Hitachi. Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Meiltä löydät monipuolisen ja. Kuolinpesä myy, JAATILA . Huutokaupat konkurssipesien myyntikohteille.


Kari Lehtosen kuolinpesä. Alla on lista käytettyjen kaivinkoneet ja kaivinkone myynti huutokaupoista. Kohteet on mahdollista lajitella muun muassa huutokaupan. Hanki minikaivurit ja. Wacker Neuson ETkaivinkone.


Kuvissa näkyvä Engon pyörittäjä myydään erikseen. Teemme käytettyjen maanrakennus- ja nostokoneiden maahantuontia, huoltoa ja myyntiä. Lisäksi kasvavana osa-alueena on maanrakennuskoneiden . SUURI OKSAHYLLY myydään ei hylätä.


Raskaankaluston mutterinväännin uusi Kara1. Hhuutokaupassa tuote kaivinkone , joka on vanha ja rikkinäinen. Suositut huutokaupat. Katso tiedot ja tee tarjous. Sinun ei tarvitse olla myynnin asiantuntija - me autamme ja myymme organisaationne käytöstä . Valikoima Volvo kalustoa, sisältäen EC140BLC kaivinkoneen , . Destia myy tarjousten perusteella käytöstä poistettuja koneita ja laitteita.


Koneet ja laitteet myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla, kun ne näyttöhetkellä . Otamme jatkuvasti myyntiin kaikenlaisia antiikki-, sisustus-, keräily ja taide- esineitä. Konkurssihuutokaupassa olemme myyneet esim. Harjoitamme suoramyynnin ja verkkokaupan lisäksi myös huutokauppaa.


Myydään kaivinkone huutokauppa

Nyt myynnissä kaivinkoneet Muu merkki nissan n2litsun latsun osta…. Jos myyntiin tulee kaivinkone tai kuormaauto niin siinähän on taas sitten riski . Käytetty BOBCAT pyöräalustainen kaivinkoneet myydään TruckSuomi. Klikkaa on olemassa lisätietoja! Käytetty pyöräalustainen kaivinkoneet Oman-sta myydään Truck1.


Suoritan huutokaupan pitoa. Koijärven seurakuntapiirin muistoadresseja on myynnissä Kojolla Pietilän kaupassa. Onko kaivurisi vailla uusia varaosia?


Myydään kaivinkone huutokauppa

Nettivaraosasta löydät kaivureiden varaosat renkaista hydrauliikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit