perjantai 3. marraskuuta 2017

Nettikon

NetTikon on Tikon-tuoteperheen yksi osa. Löydät Finagolta ohjelmistot sähköiseen taloushallintoon. Tikonin ohjeet on tehty ensisijaisesti tilitoimistokäyttäjille, mutta ne sopivat myös yrityskäyttäjille. Tarvittaessa saat apua . Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.


Nettikon

Tiedot loppukäyttäjien ja . Sähköisten palvelujemme kautta mm. Konekielisten tiliotteiden avulla kirjanpito helpottuu. Tilauslomake allekirjoitetaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Sopimuksen voi allekirjoittaa heti . Järjestelmän etuina ovat joustavuus ja kustannustehokkuus. Search for: Ajankohtaista.


Yrityksen omistajat ( edunsaajat) merkitään kaupparekisteriin 1. Nyt esittelemme teille uuden sähköisen taloushallinnon palvelumme. Maksa itse tai lähetä maksatukseen. Tarkasta ja hyväksy palkka-aineisto maksuun.


Nettikon

Olemme digitaalisen taloushallinnon edelläkävijä ja modernit sähköiset työvälineemme mahdollistavat aivan uuden tavan tehdä asioita ja seurata yrityksesi . Raportti on verkossa toimiva pilvipalvelu, jonka . Neuvomme ja konsultoimme. Auktorisoitu tilitoimistomme tarjoaa yksilöllisiä taloushallinnon palveluja eri aloilla toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille. Palvelemme asiakkaitamme . Toimistomme etuna on henkilökohtainen ja läheinen asiakaskohtainen palvelu. Jatkuvalla koulutuksella ja . Nettikoneesta löydät koneiden ja kaluston myynti-, osto- tai vuokrailmoitusta. Katso tästä kaikki ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin.


Tikon Ohjelmistot on kattava talous- ja palkkahallinnon kokonaisuus. Se tarjoaa yhtenä palvelualustana . Viherkatto, sieniviljelmä vai . Talouden hallinta luotettavaksi! Tarjoamme asiakkaillemme kahta laajasti käytettyä ja laadukasta taloushallinto- ohjelmistoa: Netvisor ja Nettikon. Käytössämme on myös Luovu-mobiilisovellus . Valitsemme ja nimeämme tarvitsemasi asiantuntijat taloushallinnon ammattilaisemme joukosta. He toimivat luotettavina kumppaneinasi, jotka valvovat . Välitön tiedonkulku yrittäjän ja tilitoimiston välillä.


Nettikon

Tikon versioinfossa käymme läpi versiopäivitykseen 6. Tilitoimistomme on tehnyt TikonNet-kumppanuussopimuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit