keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Avant 635

Avant 635

TEKNISET TIEDOT - AVANT 635. Nettikoneessa on 1ilmoitusta kohteesta Avant. Avantin 6sarjaan kuuluu kolme mallia. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Avant kuormaajamme ovat tulleet suosituiksi niiden monipuolisuuden ansiosta. EEST Lisää suosikkeihin. Tuoteryhmä, Pienkuormaajat. Viron suurin tietokanta ajoneuvon mainoksia. Varusteina: työtehopaketti, puomin kellunta, luistonestoventtiili.


Nurmikuviorenkaat 26x12. Tästä kone heti toimitukseen. Kysy myyjältä tarjous . Lisätietoja, Siisti, asiallinen,juuri täyshuolto tehty,kaikki suodattimet ja öljyt vaihdettu.


Tarjoamme arjen haasteisiin koneita jotka pitävät lapioita ja kottikärryjä pilkkanaan! Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön.


Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin ilmoitukseen kategoriassa Pienkuormaajat. Tervetuloa Nettivuokraukseen! Ramirent on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli vuokraamon verkostollaan.


Avant 635

Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Additional Information, Käyttöohjekirja, Ce, 1-omistaja, Liukupuomi, Vetokoukku, Lohkolämmitin, Lisäperäpainot, Uudet renkaat . Aidan asennuksessa käytettävä pienkuormaaja nopeuttaa verkon ja maatartuntojen asennusta huomattavasti. Voimme myös sillä tavalla pitää . Kuorma-autot, perävaunut, rakennustekniikka, maataloustekniikka, . Asiasanat: Moottoriajoneuvon liikenteeseen käyttämistä koskeva rajoitusehto. Avant 6, täydellinen yhdistelmä voimaa ja ketteryyttä.


Avant - 6- Multi purpose loaders - Loading and digging - Farm Equipment - Mascus USA. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. AVANT 6AVANT 6AVANT 6sarjassa on oikeassa suhteessa Kokoa tarpeeksi käsittelemään kunnon kuormia.


Keveyttä niin, että se ei riko arkoja pintoja . Kuvaajan nimi: ^teemuj^. Paikkakunta: hämeenkyrö. Tiedostokoko: 2kt. Article code: AVANT 635. Ongelma siis otsikon mukainen.


Kone käynnistyy kuin palmun alta, mutta heti kun irroittaa otteen avaimesta niin laite sammuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit