maanantai 8. toukokuuta 2017

Jt trailer 330k kuomulla

Jt trailer 330k kuomulla

Lue lisää toiminnastamme ja ota yhteyttä! JT - Trailer 3S KUOMULLA. Kuomu , kippi ja nokkapyörä sisältyvät hintaan! JC- Trailer peräkärryt, tekniset tiedot . Peräkärryt ja trailerit, Auton. Ilman kuomua pelkkä kärri olisi tonnin luokkaa.


Jt trailer 330k kuomulla

Mustalla tai harmaalla kuomulla. Lavan koko 150x330cm, laidat 50cm, kuomu 100cm. Kantavuus 5kg, Omamassa 2kg, kokonaismassa 7kg. Perävaunu ja kuomu ovat kotimaisia. Vaikuttaisi siltä että mun vanha Farmi Pro oli ihan toista luokkaa kuin nämä jt - trailer yms.


Ykimuovin kuomusta ja Majavan kärrystä hyvät kokemukset. Muuli (1x 3) myynnissa kilometrin päässä, . Hinnaltaan ja laadultaan erinomainen perävaunu, joka on kaiken lisäksi valmistettu Suomessa. Kotimainen Gansi- kuomu , missä jäykisteet ja sisällä alareunassa sinkitty . Olen katsellut tuollaista JT Trailerin 330K kärryä.


Jt trailer 330k kuomulla

JT -Motors Oy antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Hinta: 41€ (sis. alv). Pari vuotta ollu jt - trailer 330k mustalla kuomulla ja teippauksilla. Piha projekteista johtuen melko aktiivisessa käytössä useita kertoja viikossa . Myydään: Uusia suosittuja ja laadukkaita JT-Trailereita Ylöjärven aluevarastolta.


Valmiiksi rekisteöityjä. Kutajärvellä olis tämän JT Trailer 330k S-mallin uusi osoite. Timo Soronen SOL, yrittäjä Timo Valkola, toimitusjohtaja Jussi Tuohino JT -Service Oy ja työmaapäällikkö.


Forever CH- 3Universaali Auton Haltija kanssa Imukuppi. TUOTENRO: lääkinnällinen kuntoutus apuvälineet helsinki .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit