maanantai 8. toukokuuta 2017

Pilkemaster go vuokraus

Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin ilmoitukseen kategoriassa Metsäkoneet. Halkomakone , Muut koneet ja tarvikkeet, Työkoneet ja kalusto, Rovaniemi, Tori. Meiltä löydät metsäkoneet.


Pilkemaster go vuokraus

Noutopaikka Vantaa tai Klaukkala. Pilkemaster Go huippu uutuus heti toimitukseen. Maksimi puun paksuus 30cm. Isojen pölkkyjen halkaisu on mahdollista helposti!


Yleisarvosana (1-5): Valmistusmaa: Suomi - Pilkekoneet, kla. Unsubscribe from Isto Petteri? Vuokrataan klapikonetta! Yritys on keskittynyt koneiden ja laitteiden vuokraukseen. Toimialueena Keski-Uusimaa ja koko.


Auton perässä vedettävä polttomoottorikäyttöinen klapikone, jolla onnistuu polttopuiden teko kaikkialla, mihin autolla perävaunun kanssa . Todella helppo käyttöinen! Järeä oksasilppuri polttomoottorilla! Itsevetävä ruohonleikkuri! Cafe Racerit Crosskartit Cruiserit, . PILKEMASTER EVO ”Miksi pilkkoa puuta käsin, kun voit tehdä sen helposti. Lakkapää Oy:n verkkokauppa tervetuloa!


Rakentaminen, sisustaminen, maatalous ja konekauppa, työvälineet, piharakennukset, talot ja . Etsit työtä tai työntekijää, me autamme. Avoimet työpaikat Henkilöstövuokraus Rekrytointi Soveltuvuusarvioinnit Koulutus CV-KoneHenkilöstöpalvelu. PRH - Patentti- ja rekisterihallitus. Tekniset tiedot; pilkemaster evo myydään Saatavuus myymälöissä . Kansallispuistojen, retkeilyalueiden sekä muiden Metsähallituksen retkikohteiden tuoreimmat uutiset retkeilijälle ja luontomatkailijalle.


Video pilkemaster go - OKClips. A mobile powerhouse 00:00:41.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit