maanantai 22. toukokuuta 2017

Myydään käytetty klapikone

Haussa käytetty klapikone , moottorisaha, puunkuljetusreki, halkomakone, hakkuri, . Löydä käytetty klapikone , hakkuri tai sirkkeli laajasta valikoimasta. Uudet Pilkemaster Klapikoneet EVOja EVO 36. Mallit: TR=traktorikäyttö SM= sähkömoottori PM=polttomoottori Mobiili=auton perässä vedettävät mallit.


Myydään käytetty klapikone

Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Myydään klapikoneet , halkomakoneet ja muut. Osta käytetyt Klapikoneet traktorpool.


Houkuttelevia tarjouksia laadukkaista . Katso Klapikone ilmoitusta parhaalla hinnalla. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 68. Kone on joukon tehokkain, kun perusteena käytetään tuotosta.


Myydään käytetty klapikone

Kevyt klapikone on niukasti varusteltu ja melkein viisi tuhatta euroa halvempi kuin. Kärkkäisen valikoimasta löytyy jalustallisia halkomakoneita, polttomoottori halkomakoneita, traktorin klapikoneita ja sähköllä toimivia klapisirkkeleitä. Tehokas suomalainen Regon Rklapikone jättää perinteiset klapikoneet.


Japa-klapikoneillla . Regonilla työstät klapeja vaikka koko suvulle ja myyntiin asti. Varaa autollesi katsastusaika lähimmälle katsastusasemalle! Myös Autotohtori- varaukset. Pöllit poikki ja pinoon! Klapikone halkoo polttopuut tehokkaasti erilaisiin lämmitystarpeisiin.


Valikoimassa tehokkaat halkaisukoneet niin vaativaan . Hiekkalava tukkikärryn pankojen väliin, Kouvola. Huutokauppa on päättynyt . Vuokrataan: Pilkemaster GO klapikone alk. Käytetyt moottorikelkat.


Hakki Pilke Hawk on ketterä klapikone koti- ja mökkikäyttöön. Kuljetusalustan ansiosta halkomakone on helppo kuljettaa sinne missä puutkin ovat. Laadukas hydraulinen puunhalkaisukone. Konetta käytetään laitteen perästä kahdella vivulla. Niin on vaikea löytää kohtuu hintaista käytettyä klapikonetta.


Myydään käytetty klapikone

Himmeitä yöpilviä - 30. Edullinen klapikone , katkaisu sirkkelillä, halkaisu traktorin hydrauliikalla. PILKEMASTER EVO on tehokas ja turvallinen pilkekone, joka mukautuu täydellisesti tarpeisiisi.


Hankkija Daniel Lindell. Valitse halkaisuvoimaltaan kevyempi EVO (tai tn) tai .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit