keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Pilkemaster syöttörulla

This website uses cookies . Pilkemaster EVO koneisiin syöttörulla ! Hydraulinen syöttörulla. HC-mallissa hydraulinen syöttörulla vakiona! Kone vaikuttaa tosiaan tukevammalta kuin pilkemaster ja tuossa pro. Kuvissa esiintyvät tuotteet saattavat sisältää myös. Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin ilmoitukseen kategoriassa Metsäkoneet.


Pilkemaster syöttörulla

Puun katkaisupituus: max. Hyvillä varusteilla syöttörulla ,puunnostin,erillishalkaisu! PILKEMASTER SYÖTTÖRULLA. Ja etenki ku tossa on noi syöttörullat.


Lisävarusteena ollut hydraulinen puiden syöttörulla osoittautui. Huonoja puolia tuossa on esim. Produktgrupp, Vedklyvar och vedkapar. Looking for pilkemaster evo manual. Will be grateful for any help!


Pilkemaster syöttörulla

Kuljetusalusta, puunnostin, jälkihalkaisu, tieliikennevalot, halkaisuterä 4-osainen,. Siihen voi kytkeä sen rankatelineen syöttörullan ja saatavana on . Koneessa on automaattinen syöttönopeuden säätö, ja syöttöjärjestelmä muodostuu kahdesta hydraulisesta syöttörullasta. Optimituotos on mhaketta . Hydaulivetoiset syöttörullat puulle.


Syöttörullat nielevät mo-. Polttopuiden teko, Evo HC- pilkemaster. Päätuotteitamme ovat syöttörullat ja sortterit, joilla. Suomen suosituin ja nopein klapikone.


Pilkemaster syöttörulla

Metsänomistajan ja klapintekijän asiointipaikka . Vielä ei ollut ehditty hakkuutähdettä syöttää, mutta kidan sivuilla olevat syöttörullat ja päällä kulkeva yläsyöttömatto lupaavat hyvää. Poltto- tai sähkömoottori, kuljetusalusta, puunnostin, syöttörulla , halkaisu 6- tai 8-osaan. PUUN KATKAISU Käyttökahvan . Download Mpdengan cepat dan mudah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit