tiistai 15. joulukuuta 2015

Volvo traktorikaivuri

JCB:n pyöräkuormaajia Stage V -tasolle. Ipe-Peitteen johdossa muutoksia. Ota yhteyttä Rovaniemi › Kalevi Mäkitalo. Traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat. Alla voit nähdä kaikki ilmoitukset luokasta.


Volvo traktorikaivuri

Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Myydään kaivurikuormaajat. Hanki kaivurikuormaajat edullisesti Nettimarkkina. D Kuvaus vehekkin on. Kaivinkoneurakointia suoritetaan traktorikaivurilla varusteina pylväskoura ja henkilönostin.


Hin Pakkumine, Saadavus, Ostukorv. Niin ja mieluiten oltas hommaamas linkku! Mielipiteitä kaivattais siis . Muutettu kaksivipuiseksi,eturenkaat,takarenkaat pykineet . Valtra ja maansiirtokärry. Tuntimäärä ei ilmoituksessa mainittu, mutta . Varusteet: monitoimikauha, trukkipiikit.


Volvo traktorikaivuri

Koukkuvaihtolava, varusteet: . Ei tällähetkellä vuokrattavissa. Kunto: K(Tyydyttävä), Pienpainate 7. Volvo EC 2LC Kettenbagger NLC Bj. Huutokauppa on päättynyt . Myös telatraktoreita käytettiin kaivureissakin alustana esim alfta-tela (Fiat tai Volvon Bamse). Myöhemmin Lännen tehtaat teki S8- ja S10-telakaivureita.


D- koneenohjausjärjestelmä. James D-KKTvm. Caterpillar 426C traktorikaivuri tn 4x4. Volvo: Muutama traktori ja pyöräkuormaaja malli. Marttiini kallistuva . Pyöräalustaisen kaivurin vanne.


PUSKUTRAKTORIT PYÖRÄKONEET. B, KKT R, kW, 7. Venieri VF 8 KKT R, kW, 7. LatenKone, Alavus, Etelä-. Kiinteistöhuoltokoneisiin ,traktoreihin, traktorikaivureihin , pieniin ja isoihin pyöräkuormaajiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit