keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Moottorisaha husqvarna 435

Moottorisaha husqvarna 435

Kevyt ja tehokas yleissaha on äärimmäisen helposti käynnistyvä ja hallittava. Sytytystulppa ‎: ‎Champion RCJ7Y, NGK BPMR7A Sytytystulpan kärkiväli ‎: ‎0. Husqvarna 4on kevyt ja tehokas yleissaha.


Moottorisaha husqvarna 435

Suosituin sahamallimme vuodesta toiseen. Nii vähän on moottorisahalle käyttöä tuon enempää ei harrastelija . Valikoimamme on kattava, moottorisaha mallistomme kattaa sahat mm. HUSQVARNA 4MOOTTORISAHA.


Uutuus suosikkiin lisää ominaisuuksia! Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin ilmoitukseen kategoriassa Metsäkoneet. Ostin tarjouskenkien välistä moottorisahan. Voimakkaita, helposti käynnistyviä ja hallittavia koneita.


Moottorisahan varaosat. Monien edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta voit leikata, karsia ja kaataa puita tai . Näytetään kaikki tulosta. Teho Kw, paino 4. Järjestys: Alkuperäinen. Tarjoushintaan 2€ Sylinteritilavuus 40.


W Paino (ilman terävarustusta) 4. X-Torg-moottori vähentää päästöjä ja polttoaineen kulutusta Air-injection pidentää ilmansuodattimen puhdistusvälejä LowVib-tärinänvaimennus vähentää käsiin . Ainutlaatuinen rakenne ja riittävästi raakaa voimaa tehokkaaseen . Koneviesti testasi kolmen eri kokoluokan sahojen leikkuutehoja. Motonetista laajasta valikoimasta löydät kattavasti moottorisahat , akkukäyttöiset moottorisahat , teräketjut, polttoainesuodattimet ja huoltotarvikkeet. Uusi, kevyt ja tehokas moottorisaha omakotiasujalle, joka haluaa helposti.


Helppokäyttöinen, kevyt ja tehokas yleissaha, jossa ketjun kiristys ilman työkaluja. Huskin korvaajana pitäisin nykyistä 550xp:tä. Nyt parin vuoden kokemuksella voin kyllä suositella.


Kierroksia vapaasti . Minkä tahansa moottorisahan valitseekin, kannattaa ehdottomasti huolehtia siitä, että turvavarustus on. Valikoimassamme on niin raskaan sarjan ammattikoneita kuin pienempiä kuluttajakäyttöön tarkoitettuja moottorisahoja. Kuutiotilavuus 4cm³.


Keveytensä ja tehokkuutensa ansiosta saha sopii monipuoliseen puunhoitotyöhön. Parhaat tarjoukset verkkokaupasta. Lue arvostelu ja jaa kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit