keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Käytetty cnc jyrsinkone hinta

Osta , myy tai vuokraa käytetyt metallintyöstökone edullisesti. Nettikoneesta löydät 2ilmoitusta. Muu merkki Värnamo Jyrsinkone. Myydään , Vuokrataan ja Ostetaan cnc - jyrsinkone. Löydä cnc - jyrsinkone edullisesti Nettimarkkina.


Alla esimerkkejä tällä hetkellä tarjolla olevista käytetyistä koneista, kaikki koneet välimyyntivarauksin, hinnat alv. Tarjoamme myös koneille huolinta- ja . Työstökoneet Kuvia ja tietoja saa painamalla koneen nimeä. Käytetyt Jyrsimet - Löydä etsimäsi 1käytetyn laitteen joukosta.


Tee tarjous jo tänään! Hakkurit, murskaimet (1). CNC -työstökeskukset (6). Jyrsin -, yhdistelmä- ja tapituskoneet (13).


Merkki, Malli, Vuosimalli, Mittarilukema, Hinta €. Alta löydät meidän kaikki uudet varastokoneet ja käytetyt koneet. Myytävät käytetyt ja uudet - Vaakajohteiset - Sorvit - Metallintyöstökoneet. SMT-hyväkuntoinen sorvi ja kolmiakselinen Torshälla revolveripora jyrsinkone. Työstöalueen koko on yksi hintaan huomattavasti vaikuttava tekijä.


Metallisorvit kärkisorvit minisorvit sorvi- jyrsinkone yhdistelmät. Laadukas sorvi erittäin hyvällä hinta -laatusuhteella. Kauttamme uudet ja käytetyt sorvit metallintyöstöön. Mitä sinä teit ennen Viktoria” . Tällä hetkellä myynnissä olevat käytetyt koneet löydät selaamalla. Max hinta yhdistelmälaitteelle tällä hetkellä about 5k€ alvilla.


Nro Tuote Kuvaus Hinta € (alv ) Ale- hinta … 06. Mahdolliset viat tai puutteet. Koneet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä. Koneilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.


Puun, muovin, vahan ja metallien työstöön sekä . Harrastuskäyttöön hyvin soveltuva KF jyrsinkoneessa on portaaton. Näppärän kokoinen jyrsinkone poraukseen, jyrsintään ja senkkaukseen. Lisää seurantalistalle.


Meiltä vaivattomasti uudet tai käytetyt levytyökoneet ja puristimet, ellet löydä tarvitsemasi konetta,. Tuotteet valmistetaan pääosin itse, omien tehtaiden ohella käytetään myös. Parempia halpis sorvi jä jyrsinpelejä hiukan kovempaan hintaan myydään Optimum ja Quantum merkillä.


Itse en kyllä ostaisi morsekartiollista jyrsinkonetta. Eli nopeasti hintaluokka karkaa käsistä, ellei käy satumainen munkki ja. Ja vielä tässäkin hintaluokassa puhutaan edelleen puusta ja muovista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit