sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tori maatalouskoneet

Tori maatalouskoneet

Työkoneet ja kalusto ilmoitusta alueella Koko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Aurauspuskuri, Muut koneet . Pienet traktorin peräkärryt. Motti ruuvihalkaisija, Maatalouskoneet. Hydruliyksikkö, Muut koneet ja . Mako-vesipumppu ja moottori.


Pehtoori Kippikärry. Huutokaupataan Kauhat Kaivinkoneet Katsotuimmat Konevideot Kuljetuskalusto Lumilingot ja aurat Maarakennus Maatalouskoneet Metsäkoneet Ostetaan . Tuotteet Massey Ferguson Maatalouskoneet Kiinteistön- ja tienhoitokoneet Metsätyö- ja puunkäsittelykoneet Pienkoneet ja työkalut Hallit Energian- ja . Maatalouden konetöihin tottunut, luotettava ja huolellinen henkilö monipuolisiin töihin. Vaatimuksena on kokemus etukuormaajan ja muiden . Suomen kiinnostavin kauppapaikka.


Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Malmin tori ympäristöineen 1920-1930-luvuilla ja vähän myöhemminkin. Tänne näet varastoitiin sotasaalista, erityisesti maatalouskoneita. Korjaamolaitteet (152) Kuljetuskalusto (5518) Maarakennus (4230) Maatalouskoneet (7276) Materiaalinkäsittely (842) Metsäkoneet (851) Nosturit (309) . Selaa kohteita ja löydä etsimäsi varaosat helposti autoosi.


Tori maatalouskoneet

Osta ja myy ilmoita ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit