keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Myydään kuukulkija

Myydään kuukulkija

Myydään henkilönostimet. Hanki henkilönostimet. Haussa käytetty kuukulkijat ? Ota yhteyttä suoraan kuukulkijat -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Myydään kuukulkija

Mascuksen avulla myydään laaja valikoima käytettyjä nostureita ja henkilönostimia. Pekkaniska myy käytössään olleita nostolaitteita. Käyttövoima diesel viim. Monipuolinen tuotevalikoima kattaa saksilavat nostokorkeuksilla 4-m, ajettavat puominostimet eli ” kuukulkijat ” nostokorkeuksilla 9-4 vertikaalinostimet sekä . Tuotevalikoimaan kuuluvat pienet mastonostimet, akku- ja dieselkäyttöiset saksinostimet sekä kuukulkijat. Skyjackin maahantuojana saat meiltä myös . Kuukulkijoita on saatavissa myös tela-alustaisena, joka sallii käytön myös pehmeämmällä . Kuukulkijat vaativat suhteellisen suoran ja kantavan alustan.


Nostokonelaitteiden vuokraus ja myynti. Diesel-käyttöiset saksilavat ja kuukulkijat , €, Sopimuksen mukaan. Vuokraamme kuukulkijat koko Uuudellemaalle, keskeltä Helsinkiä! Yrityksellä on erit, Not . Lisää yksityisyyttä nettiselailuun: työkalu, joka poistaa evästeet automaattisesti, kun välilehti suljetaan.


Myydään kuukulkija

Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Dino 1T, 18m, 240v. Nostimen päätyypit ovat puominostimet, saksilavanostimet ja kuukulkijat. Työkalut, tikkaat ja laitteet, . Nostimia on saatavina sähkö-, akku- ja polttomoottorikäyttöisinä ja niitä voidaan . Scanlift 240D Tukijalallinen kuukulkija Tuusula.


Kone myydään siinä kunnossa kuin se on. Kauppalaki pykälä momentti). Jätä yhteydenottopyyntö. Myynnin ja konevuokrauksen yhteystiedot. Trukkien myynti , vuokraus sekä työnjohto.


KUUKULKIJA JLG 860SJ. TELESKOOPIPUOMI- NOSTIN. Rovaniemen Master Oy on aloittanut Sörling-tuotteiden myynnin. Maanrakennuskoneet Henkilöautot Henkilönostimet (saksilavat, kuukulkija ) . Kaikki koneet on huollettu ja katsastettu asianmukaisesti.


Leinolift Oy - Palvelevaa henkilönostin- ja nosturivuokrausta. JLG Industries on johtava nosturivalmistaja kaikkiin nostolaitetarpeisiin. AJ- kuukulkija tarjoaa joustavuutta ruuhkaiselle työpaikalle.


Pääasiassa myynnissä on itsekulkevia puomilavoja eli ns ” kuukulkijoita ”. Satunnaisesti myymme myös saksilavoja. Pyrimme pitämään myynnissä jatkuvati myös .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit