keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Tietyöt

Tietyöt

Päällystyskohteet merkitty harmaalla viivalla, soratiekohteet vihreällä, sillankorjaukset lilalla pallolla ja . Täällä liikenne jumittaa - näin katsot, missä kesälomareissusi tyssää tietöihin. Huonokuntoisten teiden. Teksti-TV sivut 410- . Liikenneviraston ajantasainen liikenteen tiedotus. Tietöitä tehdään tänä kesänä Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa selvästi vähemmän kuin viime vuonna.


Tietyöt

Tietöliden paikka on ilmoitetu paikannusnimistön avulla. Paikannusnimistön tiedot ovat saatavissa myös . Viitostien liikenne ohjataan kiertotielle Tuppuralan ja Pieksämäentien liittymän välillä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä – Syynä tietyö. Lue kaikki jutut aiheesta Tietyöt. Arkistokuva Hannikaisenkadun tietyömaasta.


Jyväskylän keskustassa jyrsitään ja päällystetään katuja yöaikaan. Tänäkin vuonna päällystettyjen maanteiden ylläpitoon käytetään noin 140 . Tuoreimmat uutiset aiheesta: Tietyöt. Sateet ja laiterikot viivästyttivät tietöitä. Kuluneena kesänä on päällystetty kolmen pohjalaismaakunnan alueella . Autoilijat saattavat lyhytjänteisesti ajatella, että on kivempi ajella maanteillä kesällä, kun ei ole tietöitä haittoina, mutta teiden kunnon . Tietyöt muuttavat kulkureittejä OYS:n edustalla.


Tietyöt

Oulun yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten poliknikan edessä kulkevalla tieosuudella . Tietyö on tiellä tai sen tuntumassa tehtävää, tiehen tai sen rakenteisiin kohdistuvaa rakennus- tai kunnossapitotyötä. Erityisesti suuremmista tai . Viherlaaksontien, Kuusiniementien ja . Juhannusliikenteessä kannattaa varautua liikenteen jonoutumiseen. TUUSULA-Tuusulan Hyrylässä saa kierrellä esteitä ja kiertoteitä vielä runsaan vuoden. Viimeisin katkos on Kulloontiellä, johon yhdistetään Hyrylän itäinen . Lomalaisen pitäisi ottaa rauhallisesti, mutta se ei ole aina helppoa, jos suunnitelmat menevät uusiksi tietöiden aiheuttamien ruuhkien ja . Suomessa tehdään kesäisin paljon tietöitä.


Turun lähellä parannetaan kehätietä, joka ohittaa kaupungin. Iso pora irrottaa kalliosta . Kuinkas porukat on liikkunut Altan suunnilla, millaisessa kunnossa on tiet sillä suunnalla ? Tällä viikolla päällystetään uudelleen Kemin moottoritiellä Etelänväylän eritasoliittymä pohjoisesta, Hepolan eritasoliittymä pohjoisesta ja etelästä sekä Ajoksen . Alakorkalon tietyöt jatkuvat kiertoliittymän rakentamisen vuoksi. Vanha liittymä E-tieltä Betonitielle Nesteen valoristeyksen etelä puolella on . Autoilijoita ne saattavat hetken harmittaa, mutta valmistuessaan uudet tiet ja uudelleen päällystetyt vanhat tiet tuovat taatusti .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit