maanantai 7. lokakuuta 2019

Jt trailer kuomu

Jt trailer kuomu

Lakeuden Teräsrakenne Oy - JT - trailer -perävaunujen valmistus ja myynti Seinäjoella. Lue lisää toiminnastamme ja ota yhteyttä! Uusi JT - Trailer kevytperävaunu lava 330cm x 150cm,laita 35cmTakuu vuotta! Peräkärryt myydään valmiiksi . Itellä, JT - Trailer kärry hajosi jo toisella vedolla että se siitä laadusta.


Jt trailer kuomu

Heikot navat, huonoin mahdollinen kuomu ja kasattu vielä pulttaamalla, . Kotimainen Gansi- kuomu , missä jäykisteet ja sisällä alareunassa sinkitty . Irrotettava etulaita ja saranoitu takalaita helpottavat lastaamista ja pidemmän tavaran kuljetusta. Lukittava ja tiivistetty kuomu pitää kuormatilan puhtaana ja . Kevyet lavakärryt – kuomulla tai ilman. Jaxal kuomut peräkärryihin meiltä asennettuna tai rahtina suoraan koti.


JC Trailer JC35L malliin. JC- Trailer peräkärryt, tekniset tiedot . Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här. KOTIMAISET JT - TRAILER PERÄVAUNUT.


Säljes 330x150xJT - Trailer. Jaxal - kuomu , Parabel - lehtijouset, kastamalla kuumasinkitty runko, . Vs: JT - traileri kelkkakärryksi. Mutta kuomu (GANSI) tossa 330:ssa on p-aska. Käytetty kuomukärry JT - Trailer , 2-akselinen keinuteli. Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Suomen kiinnostavin kauppapaikka.


Hinta sisältää kuomun asennuksen, nokkapyörä paikallaan, liikennerekisteröinnin eli saat lähteä heti vetämään kärryä. Kivimyllyn Koneesta laadukkaat kotimaiset JT - Trailer kippaavat kuomukärryt! Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Tuotetta ei voi tilata noutomyynnistä Tuotetta ei voi . Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Muurla - Nakkila Myynti puh. Minun käytössä ainakin takaovellinen kuomu ollut selkeästi käytännöllisempi mitä perinteinen malli. Omassa käytössä JT - trailer 300k.


Kuomut kaikkiin kärryihin:. Onko kokemuksia JT - trailer tai ATF-trailer kuomukärryistä? Näppärän kokoinen kärry moneen käyttöön, tätä voit vetää henkilöauto B-kortilla. Mustalla tai harmaalla kuomulla.


Mulla on Jt - trailer kärryssä Gansi niminen kuomu. Tuo on kyllä melko sileä pinnaltaan. Omani olen pessyt joka kesä liottimella ja sellaisella . Juncar- kuomu sivulaidan porausohje (Pro 900J, 900T, 940K, 930J, 930K, 930T).


JT Erittäin vahva jarrullinen. Ahdas kuomu , raskas käyttää ja toimi varsin tehokkaana purjeena auton. Itsellä on tuo JT - Trailer 35cm laidoilla ja oli eka hankintamme .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit