perjantai 18. lokakuuta 2019

Käytetyt ruohonleikkurit jyväskylä

Osta, myy tai vuokraa käytetyt ruohonleikkurit edullisesti. Nettikoneesta löydät 5ilmoitusta kohteesta ruohonleikkurit. Tutustu ja löydä omasi! Nurmikon ilmaaja, Leikkurit ja koneet, Piha ja puutarha, Jyväskylä , Tori. Käsintyönnettävä ruohonleikkuri 20e . Haussa käytetty nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit ? Ota yhteyttä suoraan nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit -kohteen myyjään.


Klikkaa kuvaa tai merkin . EEST Lisää suosikkeihin. John Deere F-7päältäajettava iso ruohonleikkuri , 20hv, hydraulinen leikkuupöydän. Meiltä saat Husqvarna ruohonleikkurit , ajoleikkurit, moottorisahat, trimmerit sekä.


Tervetuloa tutustumaan Jyväskylän osaavimpaan pienkoneliikkeeseen . Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Leikattu nurmi tuo siistin vaikutelman puutarhaan, eivätkä käärmeetkään viihdy . Ruohonleikkuu on tärkeä osa nurmen säännöllistä huoltoa. Katso Käytetty ruohonleikkuri ilmoitusta parhaalla hinnalla. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 10.


Käytetyt ruohonleikkurit jyväskylä

Katso ruohonleikkuri hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Miksi ostaa käytetty kone Metsolasta? Ammattitaitoinen huoltomme on kunnostanut koneet! Annamme koneille vrk toimintatakuun.


Edullisin ensin Kallein ensin Nimen mukaan nousevasti Nimen mukaan laskevasti. Hong Kongista löydät ruohonleikkaamiseen kelaleikkurit, sähkökäyttöiset leikkurit, robotit ja nurmikon ilmaajat. Uudet ja käytetyt Vain uudet Vain käytetyt. Tule heti tutustumaan laajaan valikoimaan! Lantmännen Agron käytettyjen ympäristökoneiden sivulta löydät esimerkiksi painepesurit, lakaisukoneet, ruohonleikkurit ja muut ympäristökoneet.


Lehdenkerääjä ruohonleikkurin perään STIGA MTD - Muut pihatarvikkeet. Hanki pihallesi sopiva työnnettävä ruohonleikkuri tai kevytkäyttöinen itsevetävä ruohonleikkuri. Ei kuulu tämän myymälän. ECHO JA SHINDAIWA huippulaadukkaat japanilaiset sahat,raivurit,trimmerit ja puhaltimet.


CASTELGARDEN, KLIPPO , MTD JA CUBCADET ruohonleikkurit. Käytetyn ydinpolttoaineen kapselointi- ja loppusijoituslaitos. Varastossamme laajavalikoima varaosia Stiga,Grasshopper,Husqvarna,Mtd.


Käytetyt ruohonleikkurit jyväskylä

Muurski Oy on Jyväskylässä Vasarakadulla toimiva pienkoneiden myynti- ja huoltoliike. Meillä on myynnissä myös käytettyjä perushuollettuja laitteita. Motörheadin maskotti . Palvelevan Jyväskylän konetalon valikoimiin kuuluu mm.


Uusia ja käytettyjä rakennus- ja työkoneita sekä laitteita ja varaosia . Opiskelijoille tarjoamme työelämä- ja yrittäjyysvalmiuksia kehittäviä opintoja sekä tukea työnhakuun. Lisäksi välitämme työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia sekä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit