perjantai 22. helmikuuta 2019

Husqvarna rider

Husqvarna rider

Etuleikkurilla ja takarunko-ohjauksella varustetut ajettavat ruohonleikkurit. Husqvarna RIDER 1B. Seinäjoen Konerengas Oy. HUSQVARNA RIDER 112CETULEIKKURI. Tästä tuotteesta olemme ylpeitä!


Kokeiltiin kameran suuntamikkiä, toimii vielä huonommin, ku. Jos et löytänyt etsimääsi osaa ota yhteyttä . Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan husqvarna rider. Löydä husqvarna rider edullisesti Nettimarkkina. Nelivetoisessa Rider -leikkurissa helppokäyttöisyys ja erinomainen käsiteltävyys yhdistyvät tehoon ja suorituskykyyn. Voimakas V2-moottori varmistaa mukavan . Loppuunmyyty - tarkista saatavuus myynnistä.


Kompaktissa etuleikkurissa on . Kesän kasvukauden käynnistyttyä kunnollinen ruohonleikkuri on pihanhoitajan paras kaveri. Lumiketjut x 5- Rider 11R, 11C, 13C, 15V 16C, 17 PR17. Tule ja tilaa suoraan.


Hydrostaatti, leikkuukuntoinen ruohonleikkuri. Myyjä sitoutuu myymään . Sen erityispiirre on keräyssäiliön . ID: D26F9D- Mascus. Edessä olevalla leikkuulaitteella ja.


Kätevä ja tehokas Rider on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja cm:n . Keskireikä Ø 1mm. Sivureikien etäisyys mm. Erilaisten lisälaitteiden avulla Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. Rideriin voi asentaa esimerkiksi lumilevyn, peräkärryn, sammalenrepijän . Ajoleikkuri on ketterä ja monikäyttöinen ratkaisu, jota voi kattavan lisälaitevalikoiman ansiosta hyödyntää myös talvella. Vakaassa ja tehokkaassa koneessa on uusi . Erittäin hiljaisen, täysin päästöttömän leikkurin käyttöaika on olosuhteista riippuen jopa . Akkukäyttöinen Rider-etuleikkuri.


Husqvarna rider

Mitat: - Nastaväli 40mm Sopivuus m- Koskee vain PNC malleja joissa Combi94 . Katso Myydään husqvarna rider ilmoitusta parhaalla hinnalla. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 31. Pienimuotoiseen ammattikäyttöön sekä vaativalle yksityiskäyttäjälle tarkoitettu monipuolinen Rider on varustettu hydrostaattisella 4×vedolla.


Nythän se myrkyn lykkäs: Tuossa eräänä kauniina sunnuntai-iltana lopettelin leikkuita ja päätin jättää koneen ulos jäähtymään pariksi tunniksi, . Front mounted cutting deck allows optimal accessibility such as easily reaching under bushes. Ergonomic controls are grouped .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit