tiistai 12. helmikuuta 2019

Käytettyjä ruohonleikkureita

Nettikoneesta löydät 5ilmoitusta kohteesta ruohonleikkurit. Tutustu ja löydä omasi! Haussa käytetty nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit ? Ota yhteyttä suoraan nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin . John Deere F-7päältäajettava iso ruohonleikkuri , 20hv, hydraulinen.


Käytettyjä ruohonleikkureita

Ruohonleikkureita 3kpl yht. Aika harvinainen peli myynnissä käytettynä. EEST Lisää suosikkeihin. Osta tai ehdota hintaa. Käytetyt ajoleikkurit. Honda ruohonleikkurit. Husqvarna LC 2työnnettävä ruohonleikkuri.


Menoinfosta löydät Kajaanin ja koko Kainuun tapahtumat ja menovinkit. Voit myös jättää oman menovinkkisi. Kauttamme hankit myös käytetyt viherrakennuskoneet. Lisäksi liikkeestämme löydät myös vaihdossa tulleita käytettyjä moottorisahoja ja ruohonleikkureita sekä muita koneita.


Kaikki eivät ole nähtävillä netissä ja . Myymälässämme esillä kauden suosituimmat keräävät, vetävät ja allesilppuavat ruohonleikkurit. Moottorisahoja, raivaussahoja, ruohonleikkureita , moottorikelkkoja. Todella hyvä valikoima käytettyjä ruohonleikkureita , niin etuleikkureita kuin traktorimallisia nyt syyshinnoin! Hinnat alkaen 65- Näihin laitteisiin. Varaosina kpl ajoleikkureita.


Osia lisätään vähitellen verkkokaupan puolelle. Oli tarpeesi sitten ruohonleikkuri, moottorisaha, kiilahihna, ruohonleikkurin terä tai siimapää löydät sen verkkokaupastamme. Maaseutupalveluiden ohjeet ja lomakkeet.


Käytettyjä ruohonleikkureita

Myydään täysin kunnossa oleva sähkökäyttöinen ruohonleikkuri. Kuvanmukaisia ketjuja, 3. Lehdenkerääjä ruohonleikkurin perään STIGA MTD - Muut pihatarvikkeet. Vaihtokoneina on ollut muun muassa erilaisia maatalouskoneita, ruohonleikkureita sekä auton kärryjä, käytännössä vaihtokoneistamme voi löytyä melkeinpä . Myymme myös käytettyjä pienkoneita.


Ajettavat ruohonleikkurit , hinnasto ja esittely. Muu merkki Timco 22T 61cm pikahalkomakone polttomoottorilla. HUIPPUNOPEA hydraulipumppu sylinterin liike sekuntia ! RAHOITUS JOPA KOROLLA . Boer ruohonleikkuri 5Hp työnnettävä.


Laajasta ja monipuolisesta vaihtokonetarjonnasta löydät parhaat käytetyt koneet. Timanttivaihdokit ovat tarkastettuja ja . Härkälän konekauppa on keskittynyt pääasiassa vapaa-ajan koneisiin sekä myös työkoneisiin. Meiltä löydän koneiden lisäksi myös varaosamyynnin kaikkii .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit