perjantai 15. helmikuuta 2019

Myydään käytetyt traktorin ketjut

Myydään käytetyt traktorin ketjut

Haussa käytetty traktorien lisävarusteet? Palvelun kautta myydään mm. Nettivaraosasta löydät kaikki traktorin varaosat moottoreista hydrauliikkaan. Meiltä ketjut traktoriin nopealla toimituksella vaikka suoraan kotiovelle.


Myydään käytetyt traktorin ketjut

Myös käytettyjen ketjujen myynti tai eteenpäin antaminen helpottuu, esimerkiksi . TRAKTORIN ketjut alkaen 4€. Ne vaan maksaa, ei mahda mitään. Käytettyjä saa halvalla, mutta ne on loppuunajettuja.


Laadukkaat lumiketjut traktoreihin, autoihin, mönkijöihin ja pienkoneisiin, kuten lumilinkoihin. Traktorin jääketjut 16. Jääketjut - Kulutusosat - Jääketjut, nastat - sekä muut varaosat ja tarvikkeet verkkokaupastamme.


Hanki traktorien lisävarusteet edullisesti Nettimarkkina. Muu merkki Jääketjut 72HUusi 72H. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön.


Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Kuortaneen kone ja tarvike myy ja ostaa käytettyjä koneita laidasta laitaan. Myytävänä kaivinkoneita, kuljetustrailereita, traktoreita ja maatalouskoneita. Kaivinkoneen ketjut ja rattaat.


Siirrettävä teli ja pankot,pankot pyörivät,tukijalka, traktorikuvion renkaat,ulottuvuus m. Myydään valmiina ilman hydrauliikkaa ja sylinteriä. Tietäiskö joku mistä löytyis traktorin ketjujen mitat? Juurikin on kyseessä käytetyt ketjut ja myyjä ei tiedä kokoa. Tämä olisi hyvä, moni pistää ketjut ladon perältä myyntiin sentti mitoilla, mittooppa siinä sitten renkaan . Sisältö kuitenkin taattua tavaraa eli Sisua ja Moparia - taidettiinpa siellä myydä. Käytetyt kauhat on yleisnimike meiltä löytyville käytetyille lisälaitteille.


Olleet Hitachi ZX1vuokrakoneessa johon vaihdettiin uudet perusketjut. Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn. Talossa olisi tuoreempikin nelivetotraktori , mutta jostain syystä kevään.


Myydään käytetyt traktorin ketjut

Kalustoa liikkuu laidasta laitaan niin netin kauppapalstoilla kuin lehtien myynti - ilmoituksissakin. Täältä löydät AgcoSuomi Oy:n vaihtokoneet, esittelykoneet sekä vaihto- ja uudet varusteet kautta maan. Nisula 425-sarja, 500-sarja tai käytetty hakkuupää).


Nisula P9-liikeratakuormain, ulottuvuus 10m. KIMPEX Lumiketjut Diamond V-Bar (2kpl). Hinta sisältää kaksi ketjua. VL-kiinnitys, käytetty , hyvä. Hytti palanut, myydään osiakin.


Välivanteella, ketjukiinnitys , n. Vaikuttavuuden syntyä eritellään arvoketjun eri vaiheiden kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit