perjantai 18. tammikuuta 2019

Metsuri vaatteet

Husqvarna Technical Vent metsätyöpusero. Metsurin viiltosuojahousut turvalliseen työskentelyyn. Kaikki vaatteet täyttävät niitä koskevien turvallisuusstandardien vaatimukset.


Metsuri vaatteet

Metsähommissa on tärkeää suojata itsensä oikeanlaisilla viiltosuojatuilla työvaatteilla ja varusteilla! Stihl metsurin vaatteet. Tilaa metsurin vaatteet Mondo Workwearin verkkokaupasta. Meiltä metsurin takit, haalarit ja housut edullisin hinnoin. Nopeat toimitukset koko maahan!


Classic- ja Functional-sarjojen vaatteissa on ns. Oregon Yukon metsurin. Hanki laadukkaat turvavarusteet. Olkaimet nipistinkiinnitys. Katso myös lisävarusteet, esim.


Metsuri vaatteet

Nykyaikaiset materiaalit ja viimeistä huutoa olevat tekniset ratkaisut ovat muuttaneet metsurien vaatetusta ja turvatekniikkaa nopeasti viime vuosina. Tekivät tielinjaa oli pelkät metsurin vaatteet hyvät heijastimet loisti kivasti. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.


Jos metsuri on halunnut jonkun kalliimman varusteen muualta, niin . Access Mini Sport mönkijän arvonnan . Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä palvelun toimittamiseen, mainonnan kohdentamiseen sekä analysointiin ja raportointiin. Käyttämällä palvelua . Kestävät metsurin turvahousut on kehitetty äärimmäisiin olosuhteisiin, ne suojaavat vahingoilta, sekä hylkivät likaa ja vettä. METSURI VIILTOSUOJA-AVOHAALARI 831. Lisää toiveluetteloon. VARUSTEVYÖ NAHKA MUSTA 125CM.


Sen jälkeen vaatteet poistuvat valikoimasta. Valtavan iso kiitos ja kumarrus kaikille. Nyt - alennusta yhdestä tilauksesta kun rekisteröidyt kanta-asiakkaaksi! Housut metsurin EN3FL.


Ystävällinen puhelinpalvelu. Huippunopea toimitus. Mieheni kasasi koneen ja söi lakun tyytyväisenä. Eka tilauskertani ja tilaan varmasti vastakin. Kypäräsarja 4- pistesäädöllä ja metallisella verkkovisiirillä V5C.


Toimitusaika: 7-päivää. Kovaan käyttöön suunnitellut Dimex- metsurin työvaatteet pitävät metsässä kuivana ja lämpimänä ja raivaussahahousut vammat loitolla. Kun puolankalainen metsuri Reijo Holappa nykäisee sahansa käyntiin.


Suojavaatteet, jotka on sertifioitu EN 381-(viiltosuojalla varustettu suojavaatetus) mukaan suojaa käyttäjänsä jalkoja kä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit