maanantai 14. tammikuuta 2019

Koneen kuljetus peräkärry

Koneen kuljetus peräkärry

Tästä ei paljoa voi pienkoneen kuljetus helpottua! Erityisesti pienkoneiden kuljetukseen tarkoitettu lavetti. Takalaita kaasujousitoiminen. Tutustu valikoimaamme!


Koneen kuljetus peräkärry

Laadukkaat Unsinn peräkärryt valmistetaan saksassa. PKL on kipillä varustettu lavetti, joka soveltuu erinomaisesti koneiden ja ajoneuvojen kuljetuksiin. Kaupe lavan vankka kärry.


Krone KÄRRY JA DOLLY. Toimitukset tilauksesta, pyydä tarjous. Jarrulliset kuljetus trailerit 1- ja 2- akselisena. Jarruttomat kevyt peräkärryt esim. AKU on perävaunuissa Skandinavian markkinajohtaja, jonka tuotteissa yhdistyvät laatu, kestävyys ja ympäristön huomioiminen.


Voit myös supistaa käytettyjen käytetyt perävaunut ja lavetit hakutuloksia käyttämällä. Peräkärryjen vuokraus. Meillä on vuokrattavana peräkärryjä moneen tarpeeseen.


Kuomullinen peräkärry. Ruotsin puolella eivät työkoneen vetämät perävaunuyhdistelmät ole. Haarukkavaunu ( pumppukärry ). Autonkuljetus traileri. Tekijä: Joni Luostarinen. Koneen kuljetus perävaunu.


Koneen kuljetus peräkärry

Saris PLiso peräkärry. Rakennuskonevuokraus Saramäki, Sipoo, Uusimaa. Kuljetustraileri Mikkeli. Hapert Indigo - koneenkuljetusvaunut mahdollistavat arvokkaiden työkoneittesi siirtämisen ja kuljettamisen paikasta toiseen turvallisesti ja nopeasti.


Markkinoiden pisin takuu kk. Aku katettu kevytkärry 750kg . Jos kontin kuljetus vaatii yli metrin korkeuden tai tiellä yleisesti sallitun pituus- . Henkilöauton katolla saa kuljettaa tavaraa, mutta sen massa saa olla enintään prosenttia auton omamassasta. Tuoteryhmät hakusanan mukaan:.


Valmistaja on voinut määritellä kattokuormalle . JC 270L - perävaunu on varustettu lehtijousilla ja iskunvaimentimilla. Meiltä löytyy oikea kärry oikeaan paikkaan. Lavettitraileri auton tai kappaletavaran kuljetukseen. Boro Hevosen kuljetusperävaunu.


Pieni kippaava peräkärry. EHM-Rent – Vuokra-ajoneuvot ja - koneet. Tästä erittäin hyvä kärry hevosien kuljetuksiin ! Isompiin kuljetuksiin kokosivunaukeeva kori ja perälauta. HONDA TRX- KÄRRY kuva.


KRANMAN FL 4KULJETUSVAUNU kuva. Polaris Mönkijän peräkärry kuva. Vaunuihin löytyy myös alumiiniramppeja ja tukijalkoja koneiden lastaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit