keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Maatalouskone purkaamo

Pääpaikassamme Kauhajoella sijaitsevasta traktoripurkaamosta löytyy erittäin laaja valikoima traktorin käytettyjä osia ja renkaita. Meillä puretut tai purettavina . Traktoripurkaamo Koneliike Mähönen sijaitsee Töysässä lähellä maankuulua Tuurin kyläkauppaa Veljekset Keskistä. Matkaa kyläkaupasta on vain km . Etsitkö yrityksen Purkupörssi Oy tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Kurikka. Fiat TURBO Fiat moottori.


Olemme maan johtava maansiirtokoneiden ja puimureiden purkaamo. Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm. Laaja valikoima uusia ja käytettyjä varaosia traktoreihin.


Työkoneet ja laitteet. Myymälämme, varastomme ja purkaamo sijaitsevat samassa paikassa Tuusulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Heinolan Auto ja Traktori Oy on kone - ja varaosakaupan ammattilainen Honkajoella, Pohjois-Satakunnassa.


Ruotsin suurin konevaraosien jälleenmyyjä. Autopurkaamo ja autojenromutus. Otamme vastaan vanhat ja romutettavat autot ja maatalouskoneet. Kysy myös noutopalvelua! Romuttamon myötä meiltä . Jos maatalouskoneesi on varaosia vailla, olet oikeassa paikassa: Nettivaraosan valikoimasta löydät maatalouskoneiden varaosat joka lähtöön.


Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissa. Puuttuu: purkaamo Suomen Käyttökone - Urakointiuutiset. Kattava valikoima maatalouskoneita , traktoreita ja lisälaitteita. Myydään kolariautot sekä rengassarjat edullisesti Copartilta.


Vinkki: Nykyisin kannattaa tarkistaa taavetin varaosien hinnat CaseIH :n maahantuojalta, joka on Agritek. Saattaa olla, että saa uuden osan edullisesti. Vain maatalouskoneita. Valtraan fiiattiin ja zetoriin hennoo laittaa uudet kalut ja kone on siltä osin tuhatta . KaikkiinKuljetuksiin.


Volkswagen Hyöytyautot sopii kaikkein kiireisimpiin kuljetuksiin, mutta mitä Jari-Matti on tässä. Vastaanotamme autoromut ja romuautot: henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot , rekat, traktorit, maatalouskoneet. Myymme myös autonrenkaat, vanteet, . Olemme Suomen suurin vain traktoreihin erikoistunut purkaamo. Maatalouskoneita , Traktorit ( Maatalouskoneita ja maataloustarvikkeita), Muut .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit