tiistai 29. tammikuuta 2019

Kärcher kuumavesipesuri

Kärcher kuumavesipesuri

Kuumalla vedellä lentävä lähtö lialle. Kärcher kuumavesipesurit ovat tunnettuja mainioista käyttöominaisuuksistaan ja puhdistustehostaan. Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin.


Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja. Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Kärcher. Selaa ilmoituksia ja löydä itsellesi sopiva Kärcher. Testivoitolla palkittu, tehokas kuumavesipesuri monipuoliseen ammattikäyttöön. Kompaktien ulkomittojen ansiosta . Tehokas kuumavesipesuri maatalouden, kuljetusyritysten sekä teollisuuden puhdistustarpeisiin.


Paineletku, m letkukelalla. Intoa täynnä arvelin välillä pestä kalustoa keväällä ostetulla pesurilla. Tankatessa kuitenkin rupesi kuulumaan . Arvonta herätti kiinnostusta ja . Rompetori, Sekalaiset Avainsanat tuotteelle kuumavesipesuri , Kärcher , pesuri, vesipesuri . Kärcher painepesurit ovat laadukas ja luotettava valinta. Pienikokoinen, pystymallinen kuumavesipesuri perustason ammattikäyttöön ja keikkakoneeksi. Kärcherin kuumavesipesuri oli mukana veneiden kevätkunnostuksessa.


Trailerialustaisessa pesurissa on oma vesisäiliö ja dieselmoottori, joten sitä voi. Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Epäkuntoinen kuumavesipesuri. Tavara on ALV-vähennyskelpoinen.


Mahdolliset viat tai puutteet. Järeätehoinen kuumavesipesuri teollisuuden, maatalouden sekä kuljetusyritysten puhdistustarpeisiin. ECO-käyttömoodi auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja alentamaan päästöjä.


Varmista saatavuus lähimmästä . Ammattikäyttöön tarkoitettu tehokas mutta kooltaan pieni kuumavesipainepesuri. Koneen käyttö on helppoa selkeän käyttökytkimen ansiosta. Varmatoiminen, voimavirtakäyttöinen kuumavesipesuri monipuoliseen ammattikäyttöön.


ECO- käyttömoodi auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja alentamaan päästöjä. Pestävää on suht paljon. Konetta ostaessa on syytä huomioida pesurin suuri koko ja paino, joten pitkä letku on . Aika pitkään on tullut haaveiltua kuumalla vedellä pesemisestä, nyt se olisi aika lähellä toteutua.


Kärcher kuumavesipesuri

Hommasin oman pesurin ja kierukan . Miten Kärcher - kuumavesipesurit toimivat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit