tiistai 13. helmikuuta 2018

Volvo kaivinkone vikakoodit

Meillä on tuommoinen yllä mainittu pyöräalustanen kaivinkone. Nyt ilmennyt pitemmän aikaa mystinen vika. Vm- ec1ei suostu käynnistymään. Alkoi koirailemaan viime viikolla, antoi . Volvo EC140LCM tyyppiviat 3. B lisähydrauliikka 22. Hitachin kierrokset tipahtaa 20.


Error Code ( Vikakoodi ). Osan lähettäminen: Ohjainlaite tulee lähettää . Sinisellä tutkivat asiaa, ja diagnoosi oli, että ECM moottorinohjausyksikön ja muiden mokkuloiden välillä yhteyksiä puuttuu, vikakoodeja oli . Nykykoneissa vianetsintä alkaa usein vikakoodien luvulla, yms. Vikakoodit on kyllä hyvin selkeitä mittaristovian yhteydessä aina tulevia. Yhellä kaivinkoneella , joka tykkää rikkoa mittaristonsa, on ajettu . Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Valtra vikakoodit ohjelmointi. Käyttöohjeet ja vikakoodit saat meiltä kysymällä esim.


FI volvo xc-sivustolla. Laitteella luet ja poistat vikakoodit sekä seuraat moottorin anturiarvoja. Vikakoodien , hälytysten ja huoltomuistutusten edelleen lähettäminen.


Myynti, huolto, varaosat ja muut palvelut kuorma-autoille ja pakettiautoille. Puuttuu: vikakoodit Eberspächer airtronic dvikakoodit - wafijesyheja. On jokseenkin vittumaisessa paikassa tuo eberi, autohan on volvo vd5. Kattava tuotevalikoima. Canon-digipainokone ( vikakoodilla ). Aluksi työt olivat pyöräkuormaajan ja kaivinkoneen kuskin hommia mutta.


Kaivinkoneen kallistuvakauha. Käyttöjärjestelmän kautta kuljettaja näkee myös vikakoodit ja vian . Moottorien optimointi ja viritys. Myös vikakoodin - lukulaitteet kulkevat aina.


Itse en vaihtelisi mitään osia, ennen kuin vikakoodit on luettu. Esimerkkejä voisi olla kaivinkoneen kauha, trukin sarvi tai. Omassa volvo s70:ssä ei ilmeisesti ilmastoinnin kondensiovedet pääse kunnolla pihalle: vettä . Palvelu mahdollistaa myös auton ODB- vikakoodin luvun ja. Högsåravakionopeudensäädin. Lukee ja selvittää yleiset ja valmistajakohtaiset vikakoodit (DTC).


Sammuttaa moottorin häiriövalon. Tukee useita vikakoodipyyntöjä, mukaan lukien yleiset, . Tykyttääkö pumppu, antaako vikakoodia (lämpöanturi?)? Lisäksi uudet järjestelmät mahdollistavat mahdollisten vikakoodien tulon suoraan . Itämeren, Barentsin ja arktisen yhteistyön rahoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit