keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Metsurin vyö

Metsurin vyö

Metsurin varustevyösetti. Varustevyöt metsätöihin ja taskut työkaluille. Pidikkeet kaatokiiloille, mittanauhoille ja nostosaksille Woodsmanilta. Klapisäkkimme ja muut metsurin tarvikkeet voi tilata verkkokaupasta tai noutaa.


Metsurin vyö

TARVIKEVYÖ NAHKAA 40mm 125cmKestävä ja laadukas vyö , johon saa . Tuoteryhmä: työkaluvyöt ja tarvikkeet. Kampanjat: metsurin tarvikkeet. Hinta 12€ 17€. Määrä: Lisää ostoskoriin. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!


Selkäpuolelta leveämpi vyö lämmittää ristiselkää jossain määrin, mutta . Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä palvelun toimittamiseen, mainonnan kohdentamiseen sekä analysointiin ja raportointiin. Käyttämällä palvelua . Oregon Yukon metsurin. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Hanki laadukkaat turvavarusteet ja turva-asusteet metsätöihin valikoimastamme. Kädet ovat paras työkalumme.


Tarvitsetpa vuoratut käsineet, vedenpitävät tai tuulenpitävät käsineet – STIHLillä on laaja valikoima laadukkaita työkäsineitä joita . Katso myös lisävarusteet, esim. Husqvarna Technical Vent metsätyöpusero. Aineiston käyttöoikeudet. Mitä merkintä tarkoittaa?


McCulloch metsurin varustevyön tukkisakset ja nostokoukku helpottavat metsätöitä ja muita puuhommia. Tukevan vyön koteloissa työkalut eivät huku ja ovat . Täydellinen työkaluvyö sisältää tukivyön, mitan, kaksi koteloa, nostokoukun ja pinotavarasakset sekä takakappaleen. Perusosana voi olla tavallinen nahkainen tai muovinen vyö , . Meillä on käytössä joku vanha vyö ja sitten ihan oikea metsurin vyö.


Metsurin vyö

Kuvaa saa kopioida, levittää, näyttää ja esittää julkisesti ei- kaupallisissa tarkoituksissa, kunhan tekijän ja oikeudenomistajan nimi mainitaan. Työkaluvyö, taskua. Joustava vyö pullonavaajalla.


Pukinnahkakäsine, britex-kangasta selkämys, kokovuori. Metallinen halkaisukiila. Arvio: 2-arkipäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit