torstai 22. helmikuuta 2018

Ford 3000 traktori

Ford 3000 traktori

Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Nettikoneessa on 1ilmoitusta kohteesta Ford. Ford -teollisuusmoottorimaahantuoja EVA asentamalla . Traktori on kyseessä josta tartteisi hinta -arvioita.


Kunto-arvio tietoja : Moottori syö öljyä litraa tankilliselle. Kansipanvi kertaa uusittu. Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Houkuttelevia tarjouksia . Alkuperäiskuntoinen Ford. Renkaat jonkiverran pykineet, ilmat kuitenkin kestää sisällä.


Kahdessa pienemmässä traktorissa oli samanlaisia rakenteita . Tosielämän toilailuja. Tappiota tullee ja kausi on pilalla jos koneet ei liiku. Kanava ei ole silti opetuskana. Basildonin traktoritehdas on tällä hetkellä ainoa traktoritehdas Iso-Britanniassa.


Ford 3000 traktori

Ilmoitus on poistettu tietokannastamme. Kuorma-autojen tilaus. Erä For Fiat ja New Holland korjaamo käsikirjoja, sekä käyttö- ja huolto- ohjekirjoja.


Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan traktori. Löydä traktori edullisesti Nettimarkkina. Snaga motora: 4kW (KS), Opća stanje (1-5):. Pretražite oglase za traktore svih vrsta. Freze, motokultivatori i ostale vrste traktora na najposećenijem sajtu za poljoprivredne mašine u Srbiji - Polovni . Verkaufe Fordson Super DEXTER, Bj.


Ford 3000 traktori

Myynnissä FORD FOCUS 1. STW AVK:n toimipisteessä Pirkkala. Katso lisätiedot ja kuvat. Liikennetraktori on myös muu traktori , jota käytetään tavaran kuljetukseen. Prodaja oldtimer vozila u malim oglasima sa slikama i cijenom oglasa.


Velik izbor oldtimera na oglasniku Njuskalo. Pogledajte ponudu oldtimera u Hrvatskoj i . Sponsoroitu:Hinta-arvio maksutta Automaatit Autovideot Avoautot Avolavat Coupét Dieselit Farmarit Ford USA Halpikset Heti ajoon Huutokaupataan Jenkit . Saksalainen tuning-paja iski kyntensä Ford Mustangiin – Wolf Racing valmistaa vain seitsemän kappaleen erän 735-heppaiseksi viritettyjä . Pat Timmins Tractors. H Fulton Tractors Ltd.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit