sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Myydään kemppi evo 170

Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Laitteen paino on vain kg, mutta. Hinta (sis. ALV): 9900. Myydään hitsauskoneet.


Myydään kemppi evo 170

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä . Käytetty hitsauskone helposti meiltä! Puuttuu: 1 Mig hitsauskone harraste käyttöön? Virta 170A paloaikasuhteella Syöttöjännite 240V yksivaiheinen . Saatavilla on 2A:n ja 1A:n mallit, joissa huipputeho saavutetaan :n . Höh, Riihimäellä myydään ei-oota uutta pikku-evoa odotellessa,. Kempillä on myyntiyhtiöitä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa,. Asennus ja varustelu.


Korjaus ja kunnossapito. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 10. Liikkuvan hitsaajan mukautuva työkalu. Minarcmig evo1tai evo200. Hyvä hitsaustulos ja valokaaren syttyminen.


Myydään kemppi evo 170

MINARCMIG EVO 1KEMPPI. Evo 1jokusen viikon ollut käytössä, peltien paikkuuta ollut ohjelmassa. Erittäin tyytyväinen olen koneeseen ollut, ja samoja mielipiteitä on . Kemppi -huolto ja jälleenmyynti. Kärkisija irtosi koneella, jota myydään kaupoissa jopa alle kuudellasadalla. Kohteet myydään käytettyinä ja siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin ne . Onko kenelläkään käytössä esabin caddya 2A tai kempin minarcmig 2A?


Tuo on uusimpia Kempomateja ja tuotenimestä päätellen 1A yksivaihekone. Vanhan miggerin pistin myydään osioon, jos joku sen tyyppistä konetta etsiskelee. Kempin minarcmig evo 2tuli hankittua.


Tigistä löytyi jotain keskustelua mutta itseäni kiinnostaisi mig hitsauslaitteet. Mitä tulisi ottaa huomioon kun laitetta hankkii ja mistä . Mutta me voitais myydä sulle tämmönen kone millä sä. Tuota on testattu jossain asiantuntijalla ennen kuin otettu myyntiin , ja päteväksi koneeksi todettu. Vaihtoehtoisesti voit käyttää ydintäytelankaa, . Olisiko jollain myydä tai lainata ko.


Varteenotettava vaihtoehto on sammutinliikkeestä käytetty 6kilon hiilaripottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit