perjantai 13. marraskuuta 2015

Stiga tornado 3098 kokemuksia

Ajettavista ruohonleikkureista mielipiteitä, Husqvarna - Sivu. Päältä ajettavista ruohonleikkureista. Stiga Estate ei starttaa 30. Ostin uuden stiga ruohonleikkurin. Kokemusta vuoden ajalta.


Stiga tornado 3098 kokemuksia

Kompakti ja helppokäyttöinen sivullepuhaltava puutarhatraktori erikoisvahvalla rungolla. Rider-koneista on laaja kokemus , pienistä kuluttajamalleista isoihin. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.


Voimanlähteenä on hydrostaattiseen vaihteistoon yhdistetty . HIHNA LEIKKUULAITE ESTATE TORNADO. Hydrostaattinen voimansiirto. Tornado -puutarhatraktorit joko puhaltavat silputun ruohon maaperään kun käytät aikaa.


Ilmaiset toimitukset yli 100€ tilauksiin Yli 30v kokemuksella Nopeat toimitukset Edulliset hinnat. Heti varastosta (Verkkokaupassa). Tuotteet lähetetään 6-arkipäivässä. Ehjä ja siisti ajoleikkuri valmiina työhön.


Moottorina luotettava BS. Nyt sopuhintaan pois. Ruohonleikkurit, trimmerit, ilmastimet, ja paljon muuta… Yli 5lisätarviketta puutarhakoneille: ruohonleikkurien veitset, vyöt, leikkuulangat ja muut varaosat. Voit pyytää tarjouspyyntöä tai konsulttipuhelua täyttämällä yhteydenottolomakkeen! Toto video vám přináší http://www.


Stiga tornado 3098 kokemuksia

STIGA 7PWX + 1CM LEIKKUULAITE. V tomto videu se můžete podívat na zahradní traktor ESTATE 30H.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit